Troikkabonus komeassa Vantaan Energian Voimaliigassa ensi keskiviikkona

Vermon kesäkuu alkaa upeasti. Hienojen Toto65-lähtöjen lisäksi saamme nauttia Troikkabonuksesta lähdössä viisi. Vantaan Energian Voimaliigassa iskevät yhteen väkevät pitkän matkan menijät.

Luotettavat stayerit Tamilphoto ja Buck Boko sekä aina yllätysvalmis Pandora Girl lähtevät Voimaliigassa 40 metrin takamatkalta. Tehtävä on todella tukala. Paalulla on tosi monta huippukuntoista menijää, eikä unohtaa kannata 20 metrin paalulta Armstrong Transs R:ää ja Ruotsissa menestyksekkäästi kilpailleita Turbo Daylightia ja Corleona Sharkia.

Toto65-pelissä on myös kylmäveristen oma stayerkoitos Valtra Sisusarja. 14 voimanpesää porskuttaa 3100 metrin matkaa. Loisto-Piirto ja Temen Lordi kävivät toukokuun Sisusarjassa kovan kamppailun voitosta. Huhtikuun sankari Aki-Vei ja monet muut tulevat myös varmuudella kamppailuun kärkisijoista.

Vermon Toto65 poikii hienoja voittoja. Viime keskiviikkona supervarma Toyset piti samoin Vermon nettivihjeiden ykköstipsit Harmi's Frido ja Hopihopi. Kuusi oikein tuloksilla sai ykköstipsien saattelemana mukavat lomarahat jo ennakkkon 2289 euroa.

30.05.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit