Tulevan keskiviikon Isokengässä hieno joukkue

Tulevan keskiviikkoillan Toto65-peli päättyy Isokenkään. Avoimen luokan menijät kamppailevat 4 000 euron ykköspalkinnosta. Isokenkä osui hyvään väliin, radalla nähdään mainio 11 hevosen katras.

Womanizer on aina miellyttävä hevonen saada mukaan kisoihin. 10-vuotias teräsruuna on edelleen eliittisarjojen väriläiskä. Liquorice Pipe palailee pitkältä tauolta. Jyväskylän välistartissa käydään herkistelemässä.

Ruotsissa hyvin menestynyt Outlaw Merci aloitti Kati Lindsbergin valmennuksessa kolmossijalla. Joko nyt on voiton vuoro? Rainbow Zet ravasi SM-kisassa pronssille, edellä olivat vain Surprise Lord ja Amazing Soul. Blue Porche nähtiin keväällä Finlandia-Ajossa. Siitoskausi on nyt ohi, ja ori tekee paluuta kilpakentille.

Kylmäveristen kovin lähtö on aina arvoituksellinen Valtra Sisusarja. Heikki Mikkosen Vihjeen Veto sijoittui elokuun Sisusarjassa kakkoseksi, väkevä Vixen oli edellä. Nyt Mikkosella ja Vihjeen Vedolla on mainio mahdollisuus kirkastaa kakkonen ykköseksi. Heikki Mikkonen kuuluu nuoriin, nouseviin valmentajiin, heitä raviurheilu kaipaa. Vermoon Mikkonen saapuu kolmen valmennettavansa kanssa.

Hienot kamppailut jatkuvat myös tulevan keskiviikon Toto65-kohteissa.

11.09.2014 Uutiset >