Twigs Voici voitti Finlandia-katsastuksen

Ruotsista saapunut Pekka Korven Twigs Voici hallitsi Finlandia-katsastusta. Korpi ajoi tammansa keulaan ohi sisäradan Prey Frontlinen. Maalisuoralla Korpi piti huolen, ettei Prey Frontline päässyt kirimään liian aikaisin. Twigs Voici hallitsi ja voitti tuloksella 12,8/1609a. Prey Frontline oli hyvä kakkonen, samoin kolmanneksi noussut Outlaw Merci.

Turun Kuninkuusravit - Valiodivisioonassa nähtiin hieno kappailu. Terho Rautiainen ajoi Suivikkaan kärkeen avauskierroksella. Tuikun Poju nousi uhkaajaksi päätöspuolikkaalla. Suivikas taisteli leijonanlailla ja piti Tuikun Pojun varmasti takanaan. Turku on Suivikkaan tähtäimessä.

Jackpot-kierros alkoi Myllyn Valtin komealla voitolla. Antti Ripatti käänsi ruunansa kiriin toisesta ulkoa. Satiinin Saku oli hyvä kakkonen ja toi J-P Kauhaselle toisen kakkossijan. Kyvyt Esiin -divisioonassa nähtiin hurja esitys. Tom Erikssonin valmentama Bluehill's Storm singahti takasuoralla porukan perältä kärkeen ja meni menojaan Hannu Torvisen ajamana. Bluehill's Stormilla voi aloittaa tähtäyksen Derbyyn.

 Ville Mäkelän Blackened oli Tammadivisioonassa kaiken luottamuksen arvoinen. Ari Moilanen tarkkaili alkumatkan joukon hännillä. Reilu kierros ennen maalia Blackened lähti kiriin, ja voitto oli ylivoimainen, seitsemäs täysosuma tällä kaudella. Moilanen jatkoi voittotahdissa Eka-Assin kanssa. Päättäväinen ajo keulapiakalle oli voitonavain. Seppo Saarelaisen Eka-Assi piti muut kurissa ja voitti varmasti. Eikä kaksi ilman kolmatta, Moilanen jatkoi voittotehtailua. Hän ajoi Rapido Streamlinen keulaan ensimmäisessä kaarteessa. Sen jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä, Juha Leinon valmentama Rapido Streamline oli omaa luokkaansa.

Twigs Voici hallitsi Finlandia-katsastusta.

05.03.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit