Uudenmaan Upein, Derbyrevanssi ja hienot Toto75-kohteet lauantaina

Joulu lähestyy, mutta vielä ehditään ajaa yksi suurkilpailu ennen joulua. Black Horse ULHO Uudenmaan Upein on 3-vuotisikäluokan kauden viimeinen iso koitos. Sarjamääritys tarjoaa tammoille edun. Ikäluokan kuningattariin kuuluva El Catwalk lähtee tavoittelemaan kymppitonnin ykköstä suosikkina.

Heikki Korhosen tallilla on jälleen takana menestysvuosi, jonka El Carwalk voi hyvinkin kruunata parhaalla mahdollisella tavalla. Pekka Korven Arctic Model on tienesteissä El Catwalkin edellä. Jos Arctic Model löytää sairastelun jälkeen huippuvireen, se pystyy tarjoamaan suosikille tiukan haasteen.

Black Horse –tuotteita valmistava Biofarm on Vermon ja ULHON monivuotinen yhteistyökumppani. Kausi huipentuu aina Black Horse ULHO Uudenmaan Upein –kisaan. Biofarmin tuotantolaitos on Karkkilassa.

Derbyrevanssissa neljä finalistia

Derbyrevanssi aloittaa Toto75-pelin. Greenleaf Slim on kuulunut ikäluokan tähdistöön, mutta Derbyfinaalissa sitä ei nähty. Nyt loppusyksyllä teräkunto on jälleen löytynyt, ja tänään on revanssin paikka. Sahara B Boy, Teivossa tiistaina voittanut Star Martini, Lightning McQueen ja Shadoom etenivät aina Derbyfinaaliin saakka. Sahara B Boy oli loppukilpailun kakkonen.

Ilmaisraveissa ohjelmaa riittää

Levi on Vermon monivuotinen yhteistyökumppani. Loppuvuoden raveissa pääsee taas osallistumaan Levin hotellipaketin arvontaan. Arvontakuponkeja on saatavana pääportilta ja infosta. Kupongit tulee palauttaa infoon.

Montén Pr-Team järjestää arpajaiset. Kiertäviltä myyjiltä voi ostaa arpoja. Päävoittona on jouluun sopivasti kinkku.

Yleisöalueella kannattaa olla tarkkana. Joulupukki vierailee totta kai raveissa ja jakaa karkkeja ainakin kaikille kilteille lapsille.

El Catwalk voitti Uudenmaan Upeimman karsinnan.

18.12.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit