Vakuuttavia voittajia hellesäässä

Vermon heinäkuun viimeiset ravit ajettiin edellisten keskiviikkojen tapaan helteisessä auringonpaisteessa. Radalla nähtiin monia hienoja suorituksia niin nuoremmilta kuin kokeneemmilta ravureilta. Illan ohjastajanimi oli Mika Forss kolmella ykkössijallaan. Hänen ohjastettavistaan kolmevuotislähdön paras oli 40 metrin takamatkalta startannut Callela Louis, joka paransi tasoitusennätystään lukemiin 16,6/2140 m. Lahjakkaan oriin omistaja-valmentaja on monien huippuhevosten takaa tuttu Heikki Korhonen.

Toto65-pelin avauskohde oli Derbysarja. Siinä Forssin ajokki oli takarivistä matkaan lähtenyt Lovely Alexander, joka haki keulapaikan vajaan kierroksen juoksun jälkeen. Oiva Käsnäsen valmentama neljävuotias irtosi ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,0. Esitys oli lupauksia herättävä kuukauden päästä koittavia Derbykarsintoja ajatellen. Kauno Määttä on ruunan omistaja. Mika Forss täydensi hattutemppunsa seuraavassa lähdössä voitokkaan Larsmanin rattailla.

Varttuneemmista hevosista Kartier vei suomenhevosten tasoituksen ja neljännessä kohteessa paras oli johtavan rinnalta voittoon punnertanut Ramboldo Jet. Jälkimmäistä ohjasti ja valmentaa kotiradan Pekka Korpi, voittotulos oli 13,4. Ykkössarjaa hallitsi puolestaan suosikki Starzinner. Iikka Nurmosen ohjastama ja valmentama kovaluokkainen menijä dominoi juoksua alusta loppuun ja piti haastaneen Robin Roofin takanaan. Täysi matka taittui kovaan km-aikaan 12,3. Toto65-peli päättyi myös keulavoittoon, kun Leon Coger hallitsi juoksua Emma Väre ohjaksissaan. Oikea rivi palautti 191,60 euroa, viisi oikein tuloksilla sai runsaat 7 euroa.

Vermossa ravataan jälleen ensi keskiviikkona 1.8. ja lähiaikoina Vermon nettisivuilla alkaa äänestys heinäkuun T65-hevosesta. Sitä ennen voi käydä antamassa palautetta, miten onnistuimme ja missä voisimme toimia paremmin. Vastanneiden kesken arvotaan hyviä palkintoja. Palautelomake avautuu tästä linkistä.

25.07.2018 Uutiset >