Venice Espoon Palkinnossa, Costello, Polara, Vitter ja kumppanit Valiodivisioonassa, Voittajabonuksia tarjolla

Eliittitammojen Espoon Palkinto vauhdittaa lauantain Toto76-kierrosta. Viimevuotinen Suur-Hollolan sankaritar Venice saa vastaansa 11 kovaa kilpasiskoa. Heikki Korhosen Venice on menestynyt Espoon Palkinnossa erinomaisesti. Se voitti kisan vuonna 2014. Vuonna 2015 Moonlight Love oli ykkönen ja Venice kakkonen. Viime vuonna Twigs Voici voitti ja Venice sijoittui kakkoseksi. Onko Venicellä taas voiton vuoro? Korven tallin 5-vuotiaat Arctic Helen ja Arctic Passion aloittelevat avoimissa tammalähdöissä. Cold Seastar ja M.T. Illustrious ovat myös uusia nimiä.

Talven menestyjä Costello Valiodivisioonassa

Valiodivisioona on yksi iltapäivän helmistä. Costello on talven valtias, se on tällä kaudella juossut jo 47 000 euroa. Polara on ainoa, joka on pystynyt kukistamaan Costellon. Polara lähtee matkaan vitospaikalta. Entä kuningas Vitter? Sillä on nyt kaksi starttia tänä vuonna, ja meno paranee varmasti. Juntti-Jussi osaa kiriä kovaa, ja kauden avausvoitto tulee pikapuolin.

Voittajabonuksia Toto76-lähdöissä

Veikkauksen Voittajabonukset tuovat hyvän syyn panostaa Voittajapeliin. Jokaisen Toto76-pelin Voittajapelin jakosummaan lisätään 2 000 euroa.

Ponilähdöillä ja vihjetilaisuudella aloitetaan

Lauantaina kannattaa tulla ajoissa paikalle. Ponilähdöt ajetaan klo 13.00 ja 13.20. Sen jälkeen klo 13.30 on vuorossa Lauri Hyvösen ja Jorma Vuoksenmaan vihjetilaisuus.

Venice

02.03.2017 Uutiset >