Venice Tammatähdessä keskiviikkona - Beatasine Helsinki-ajossa lauantaina

Vermossa huippuraviurheilua

Vermo on raviurheilun kiintopiste tällä viikolla. Keskiviikon Toto65-raveissa Tammatähti tähdittää iltaa. Heikki Korhosen Venice, ikäluokan 2009 kuningatar, starttaa päälähdössä. Vastusta löytyy.  Risto Airaksisen Absolut Newport on käynyt hakemassa ison kruunutilin Ruotsin puolelta. Tom Erikssonin Celsius Ås on noussut tammahuipulle ja on kolmas kova.

Helsinki-ajo näyttää suunnan keväälle

Helsinki-ajo ja lauantain Toto75-kierros aloittavat maaliskuun. Helsinki-ajo on perinteisesti ollut lähtölaukaus Vermon suurkilpailukauteen. Niin nytkin. Kymppitonnin ykkösen lisäksi hevosten edesottamuksia tarkkaillaan Finlandia-Ajo mielessä. Beatasine on Helsinki-ajon suosikki.

Risto Airaksisen valmentama Beatasine teki uskomattoman viime kauden. Eikä tahti hiljene tänäkään vuonna. Ensin terästamma kävi valloittamassa Talvimaljan ja sen perään Timo Nyman karautti sen ykköseksi oppilaiden V75-mestaruuslähdössä Solvallassa. Ja valmentaja Airaksinen itse, hän johtaa Suomen valmentajaliigaa ylivoimaisesti. Airaksisen täsmäiskut Ruotsiin ovat olleet tehokkaita, ja tallin kauden ansiot ovat jo pitkälti yli 100 000 euroa. Airaksisen ansiot voivat karttua tuntuvasti niin keskiviikkona kuin lauantaina.

Vermon yleisö saa nauttia huippuraviurheilusta niin keskiviikkona kuin lauantaina. Jos säätila jatkuu luvatun kaltaisena, Vermossa mennään kesäisissä olosuhteissa.

 

24.02.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit