Vermon hallitukseen uusia jäseniä

Vermon yhtiökokous pidettiin keskiviikkona 1.6.2016. Vermon hallituksen erovuoroisista jäsenistä hallitukseen valittiin uudelleen Marjo Saastamoinen ja Harri Peipinen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jouni Monto ja Matti Karlsson.

Jouni Monto on tuttu mies myös hevospiireissä, erityisesti SE-oriin Siporin osaomistajana. Tällä hetkellä hän on omistajana seitsemässä hevosessa. Monto tiedetään myös osaavaksi kauppiaaksi. Nyt hän vetää Vantaan Tikkurilassa K-supermarket Ylivetoa.

Matti Karlsson tunnetaan ravipuolella Derbyvoittaja Quite An Avengerin osaomistajana. Karlsson on toiminut yli 20 vuotta kauppakeskusten kehittämisessä, markkinoinnissa, vuokrauksessa ja johtamisessa. Karlsson on toiminut Vermon naapurissa sijaitsevan Kauppakeskus Sellon kauppakeskusjohtajana ja vuodesta 2006 lähtien sen toimitusjohtajana.  Realprojektin palveluksessa hän on osallistunut kymmenien kauppakeskusten kehittämistyöhön kautta Suomen ja toimii nykyisin Senior Advisorin roolissa.Vermo toivottaa uudet hallituksen jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan!

Jouni Monto

Matti Karlsson

02.06.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 09:30 Laser-kurssi
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Tuusulan Harjoitusravit