Vermon ja Hippoksen huikea uusi avaus: raviurheilu mukaan Salatut elämät –suosikkisarjaan!

Vermon ja Hippoksen huikea uusi avaus: raviurheilu mukaan Salatut elämät –suosikkisarjaan!

Salkkareihin saapuu uusi hahmo, Marius Laihon, 27, näyttelemä Tommi Jusslin.
Raviohjastajan urasta haaveileva Tommi saapuu tulevan syksyn myötä Pihlajakadulle valloittamaan erään naishahmon sydämen. Näiden Salkkarijaksojen kuvaukset on jo aloitettu Vermossa.

Marius Laiholla – joka on näyttelijä Pekka Laihon poika – ei ollut aiempaa kokemusta hevosista.

- Ihan suoraan sanottuna ensimmäisellä kerralla pelotti, kun jouduin lähelle hevosta. Onhan se uljas ja iso eläin. Pikkuhiljaa sitten totuin, ja Vermon porukka on auttanut ja neuvonut minua todella paljon.
-
Suosikkisarjan uusi näyttelijä uskoo, että Tommin hahmo otetaan kotikatsomoissa lämmöllä vastaan. Mariuksen mukaan Tommi on helposti rakastettava tyyppi, lungi ja leppoisa kaveri.

- Uskon, että ihmiset tykästyvät Tommiin, sillä hänellä on hyvin positiiviset ja iloiset aikeet, Marius toteaa salaperäisenä.

Vermossa ja Hippoksessa ollaan tyytyväisiä.

- Tämä on jotain uutta ja innostavaa, hehkuttaa Hippoksen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Tuunanen ja jatkaa, - Salkkarit on Suomen suosituin draamasarja ja tämän sisältökumppanuuden myötä meillä on mahdollisuus tuoda raviurheilua esille positiivisella ja ihmisiä kiinnostavalla tavalla.
- olemme todella innostuneesti mukana, Vermon toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson kertoo ja jatkaa, -Koemme, että tämä tuo Vermolle ja koko raviurheilulle uutta näkyvyyttä ja tuo tutuksi hevosta ja raviurheilua. Idea Salkkariyhteistyöstä lähti Vermon hallituksen ideariihestä ja ehdotimme yhteistyötä Salkkareiden kanssa.

Vermon Ravikoulu on myös vahvasti mukana käytännön toteutuksessa. 

-Kuvauksia on tehty Vermon Ravikoulun tallissa ja jatketaan taas torstaina. Silloin In Fokus esiintyy radalla ajotehtävissä. In Fokus on hevospuolen päätähti Salkkareissa, Vermon Ravikoulun vetäjä Hanna Lepistö Ypäjän Hevosopistosta toteaa.

Salatut elämät palaa kesätauolta MTV-kanavalle 20.8., ja Vermoon ja ravimaailmaan sijoittuvat jaksot nähdään myöhemmin syksyllä.

Vermon Ravirata Oy
Pia-Blom Johansson
Toimitusjohtaja
040-5453515

Suomen Hippos ry
Paula Rintamaa
Tiedottaja
040-5603119

Marius Laiho otti tuntumaa hevosenkäsittelyyn Vermossa In Fokuksen kanssa.

16.08.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit