Vilja veti väkeä

Vermon raviliigaheppa Grainfield Fanny sai keskiviikkona lempinimen

Pääkirjoitus keskiviikkona 23.10.2013 käsiohjelmassa

Vilja veti väkeä

Vermon raviliigaheppa Grainfield Fanny sai keskiviikkona lempinimen. Liigalaisilta tuli paljon hyviä ehdotuksia, ja Vilja-nimi valittiin. Vilja teki keskiviikkona ensimmäisen ”julkisen” esiintymisensä kärryjen kanssa. Valmentaja Jani Hautaviita ajoi varsalla, joka veti ensimmäisen Toto65-lähdön esittelyn. Vilja on järkevä nuori ravurinalku, sen näki kaikesta. Valot, kameroiden salamat, yleisön taputukset ja kannustukset eivät nuorta neitiä häirinneet. Vilja hölkkäsi hienolla tyylillä eteenpäin, juuri kuten Jani halusi.

Raviliigalaisia oli keskiviikkona paikalla kolmisensataa. Niin ravintolassa kuin totohallissa oli tunnelmaa ja kuhinaa. Ennen raveja tallialueelle virtasi väkeä paljon katsomaan Viljaa tarhassa. Kun muitakin vierailuryhmiä oli hyvin paikalla, tietoa raviurheilusta levisi paljon.

Raviliigalaiset ovat toivoneet ”raviurheilun peruskurssia”. Sellaisen pariin päästään seuraavassa yhteisessä tapaamisessa, joka järjestetään marraskuun sunnuntairavien yhteydessä 17. päivä.

Oktoberfest teemana

Tämän keskiviikon teema on Oktoberfest. Ravintola Raviinissa ja Grill & Cafe Keulassa voi herkutella erilaisilla makkara-annoksilla. Lisäksi anniskeluravintoloissa on tarjolla laaja valikoima erikoisoluita. Myös viihdepuoli on kunnossa. Suomen hauskin Oktoberfest-bändi Bluffo ja Trio Nahkahousut viihdyttävät.

Yhteiset pikkujoulut

Hotelli Korpilammella on tehty raviurheilun kannalta merkittäviä päätöksiä takavuosina. Nyt Korpilammella lähdetään hieman kevyemmällä mielellä. Nurmijärven, Tuusulan ja Vihdin hevosseurat järjestävät yhteistyössä Vermon kanssa perinteiset pikkujoulut lauantaina 16. marraskuuta klo 18.30 alkaen. Sari Tamminen juontaa, ja tangokuningas Antti Raiski vastaa musiikista. Yhdistysten kotisivuilta löytyy lisätietoja. Pikkujouluun ovat kaikki tervetulleita.

Kymppitonnin tienanneet Suomi-Ruotsi –nimikkolähdössä

Suomi-Ruotsi Toto75 –yhteiskierros järjestetään lauantaina 7. joulukuuta. Tämän keskiviikon nimikkolähdössä juoksevat enintään kymppitonnin voittaneet lämminveriset. Suomi-Ruotsi –päivänä sen voittosumman omaaville hevosille on tarjolla kaksi sarjaa. Klass II –sarjaan pääsevät enintään 22 800 euroa voittaneet ja Oppilas-amatöörilähtöön enintään 10 000 euroa voittaneet.

Tervetuloa hyvän sportin ja mainion pelin pariin

Timo Mahlamäki

18.10.2013 Uutiset >