Villikamu jätti kokeneemmat taakseen

Olli-Pekka Hämäläisen ja Kari Lähdekorven suomenhevonen Villikamu oli kaikkien ennakkokehujen arvoinen Toto65-pelin kakkoskohteessa. 4-vuotias Cameronin poika taivalsi kuolemanpaikalla, mutta se ei tahtia haitannut. Mika Forss päästeli maalisuoralla Villikamun kanssa helppoon voittoon tuloksella 30,3a/2100 metriä. Villikamun nimi kannattaa painaa mieleen.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentamasta Young Moon Hossista leivottiin Vermon Kymppi. Ari Moilanen karautti Young Moon Hossin terävään kiriin. Jarmo Saarelan ajama Run The Show juoksi ilman kenkiä ja johtopaikalla avauskohteessa ja irtosi näyttävästi ykköseksi.

Antti Tupamäen ajama Vippaskonsti pinkoi avauspuolikkaan jälkeen keulaan vitoskohteessa. Syksy- ja talvikeleilä viihtyvä Vippaskonsti piti paikkansa varmasti maaliin saakka. Toto65-kierros päättyi Jaqueline Mon Amin sooloon. Timo Leivo ajoi hienon tammansa eturivin uloimmalta lähtöradalta keulaan. Sen jälkeen pelattiin vain yhteen maaliin. Jaqueline Mon Ami piti leikittelevän helposti ykköseksi hienolla ajalla 13,9a/2100 metriä. Kuusi oikein tuloksella sai 284,00 ja viisi 6,90 euroa.

29.10.2014 Uutiset >