Voimaliigassa on voimaa, myös ensi keskiviikkona

Vantaan Energian Voimaliiga on kuukausittain toistuva vakiosarja, joka kerää aina loistavan joukkueen kamppailemaan illan kovimmasta palkinnosta. Niin myös tulevana keskiviikkona. Lähtö on erittäin korkeatasoinen, ja paikka paljon peliä keräävänä ensimmäisenä Troikka-kohteena oli selviö.

Voittaja voi hyvin löytyä paaluhevosista. Kikka Sellin valmentama Moonlight Cloud loimitettiin elokuun Voimaliigan parhaaksi, ja sen jälkeen meno on vain parantunut. Adam C.K. on kokenut melkoisen muodonmuutoksen Suomessa, voittoja on paljon plakkarissa. Ranch Kelly tiedetään tammaksi, joka vain venyy ja venyy.

Takamatkoilta löytyy monta voimanpesää. Magnat on kilpaillut kovissa lähdöissä ja menestynyt edelleen mainiosti. Tomorrowland palailee pitkältä tauota, se voitti viime vuonna kahdesti Voimaliigan. Silent Opal valloitti viime vuonna Lappeenrannan, Villinmiehen Tammakilvan tämänvuotinen voittaja selviää tulevana lauantaina. Tamilphoto lähtee 40 metrin pakilta, sillä riittää voimia kiertää voittotaistoon.

Hienoa sporttia ja tiukkaa peliä on taas tarjolla ensi keskiviikkona.

Moonlight Cloud

19.09.2014 Uutiset >