Vuoden ensimmäinen Toto76-kierros, perinteinen Talvimalja on päälähtö

Vuoden 2018 Toto76-peli käynnistyy Vermossa lauantaina. Kun keskitalvea mennään, ainakin kalenterin mukaan, niin Talvimalja kuuluu ohjelmaan. Talvimalja on kuulunut pääkaupunkiseudun ravikilpailuihin jo Käpylästä. Harmaa Gletser oli ensimmäinen voittaja vuonna 1969.

Talvimaljassa starttaa hyvä ja tasainen 12 hevosen joukko. Regent Zet valloitti lauantaina Lahden Kultadivisioonan ja nousee suosikiksi. Vastus on nyt tiukka. Express Duo, Attack Diablo, Bret Boko ja Victory Bonsai pääsevät matkaan hyviltä paikoilta. Boys Going In juoksee nyt toisen kilpailunsa Suomessa. Ranch Kelly ja Bosses Lily kuuluvat maan tammaparhaimmistoon.

Toto76-kohteet ovat kaikkiaan hyvätasoiset, Talvimalja ajetaan vitoskohteena. Hopeadivisioonalla aloitetaan. Voittokone Grainfield Oliver saa vastaansa Tir du Cauxin, joka marraskuussa voitti Käpylä Grand Prixin. Suomenhevosten kohdelähdöt ovat tasokkaat. Kierros päättyy Tähtidivisioonaan. Evartti on sisäradalla, A.T. Eka lähtee matkaan radalta 12.

Liigavoittajat palkitaan lauantaina. Kultajousi on ollut yhteistyökumppani Vermon liigoissa 2017. Ari Moilanen palasi ohjastajaliigan kärkeen, Mika Forss ja Hannu Torvinen ovat seuraavina. Markku Nieminen jatkaa valmentajaliigan kärjessä. Veijo Heiskasen Derbyvoitto Benjamin Evolla toi kakkossijan ja Petri Puron täysosuma Finlandia-Ajossa D.D.’s Hitmanilla toi pronssisijan. Poniohjastajat palkitaan myös. Liigavoitosta käytiin erittäin tasainen taistelu, kärkikolmikko ajoi kuusi voittoa. Nina Hänninen vei voiton kolmen kakkossijan ansiosta.

Esa Holopainen ajaa Jarno Kauhasen Regent Zetiä Talvimaljassa.

04.01.2018 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit