Wilhelm Nashille Criollo-finaali, Golda Parisille Uudenmaan Upein -karsinta

Keskiviikon Toto65-kierros käynnistyi Criollo Top Stakes -finaalilla. Supersuosikki Wilhelm Nash laukkasi lähdössä ja jäi paljon. Ari Moilanen kaasutti kierroksen juoksun jälkeen eteenpäin, ja Ville Mäkelän valmennettava meni keulaan. Wilhelm Nash hallitsi ja otti kuudennen peräkkäisen voiton. Racehill Victory kiri yllätyskakkoseksi.

Tammat karsivat finaalipaikoista Black Horse ULHO Uudenmaan Upeimmassa. Mika Forssin ajama ja Markku Niemisen valmentama Golda Paris piti keulapaikan ja meni voittoon ennen Menthaa ja Rosemary Yankeeä.

Kakkoskohteessa saatiin yllätys. Teemu Okkolinin talli purjehtii nyt myötätuulessa. Turopella kiri terävästi ja eteni voittoon kertoimella 34,64. Harri Koivusen ajama ja valmentama Be Spontaneous kiri kolmannen kohteen parhaaksi. Velj. Wahlstén Kokelasmeeting oli neljäs kohde. Emma Väre ajoi Leon Cogerin kanssa keulassa koko matkan ja voitti ennen Joni-Petteri Irrin Xavier K.A:ta ja Niko Riekkisen Astrodomea. Jukka Torvisen ajama ja Piia Mäkelän valmentama Joyness kiri vahvasti päätöskohteen parhaaksi. Kuusi oikein tuloksella sai 3 052,70 ja viisi 42,60 euroa.

07.12.2016 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit