Ypäjän Hevosopisto ja Vermo aloittavat yhteistyön

Ypäjän raviopiskelijoita ja hevosia Vermoon

Ypäjän Hevosopisto ja Vermon ravirata ovat sopineet tiiviistä raviopetuksen ja –kilpailutoiminnan yhteistyöstä, joka kytkeytyy kaavailtuun laaja-alaisen hevoskeskuksen rakentamiseen Vermoon.

Ensi vaiheessa Hevosopisto on Vermossa läsnä raviopiskelijoiden ja kymmenen hevosen kanssa. Opiskelijat pääsevät yhteistyösopimuksen myötä kosketukseen valtakunnallisen tason ravien järjestämisen ja kansainvälisten tapahtumien kanssa.

”Esimerkiksi jo kevään Finlandia-Ajo on opiskelijoille hyvä tilaisuus olla mukana kansainvälisen ravitapahtuman valmisteluissa ja itse tapahtumassa näkemässä millaista huippuhevosten parissa työskenteleminen maailmalla on”, Hevosopisto Oy:n toimitusjohtaja Petri Meller iloitsee.

”Tulemme sijoittamaan Vermoon ravivalmennuksen ammattitutkintoon tähtääviä opiskelijoita ja työssäoppimisjaksoilla ravihevosten hoitoon suuntautuneita hevostenhoitajaopiskelijoita. Vermoon muuttavat hevoset ovat nuoria kilpailu-uran kynnyksellä olevia ravureita. Vermon etuna on myös säännöllinen ravitarjonta ilman kuljetustarpeita. Se palvelee sekä opetusta että hevosten omistajia. Tällä mallilla mennään kesään asti ja katsotaan sitten, miten jatketaan. ”

Tallin vastuuvalmentaja on Ypäjän tallin tapaan Ilkka Korpi. Hevoset siirtyvät Ypäjältä Vermoon nopealla aikataululla, todennäköisesti jo maaliskuun alkupuoliskolla.

Vermon raviradalle Hevosopisto on mieluisa kumppani: oppilaitos kehittää ravitoimintaansa jatkuvasti ja on jo perinteisesti ratsastuspuolella vahva.

”Yhteistyö Ypäjän Hevosopiston kanssa tarjoaa selvää synergiaetua myös Vermolle. Nyt tehdyn yhteistyösopimuksen lisäksi suunnitteilla on monenlaista jatkoa. Tulevaisuudessa siintävät tietenkin Vermon Kuninkuusravit 2017 ja alueen kehittäminen monipuoliseksi hevosalan osaamisen ja vapaa-ajan keskukseksi”, Vermon raviradan toimitusjohtaja Jorma Ojapelto visioi ja toteaa.

Lisätietoja,

Petri Meller petri.meller@hevosopisto.fi p. 040 860 7787
Toimitusjohtaja, Hevosopisto Oy

Jorma Ojapelto jorma.ojapelto@vermo.fi p. (09) 3488 3210
Toimitusjohtaja, Vermon Ravirata Oy

05.03.2014 Uutiset >

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 16:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:30 Vermon Toto65-ravit