Raviliiga-Travliga HIFK 2017

Vermo lähtee tavoittelemaan ykköspaikkaa uudessa Raviliigassa yhdessä Helsingin IFK:n kanssa. Vermon raviradan ja Helsingin IFK:n Raviliiga-hevosen valmennuksesta tulee vastaamaan Pekka Korpi. Ohjastajana, valmentajana, kasvattajana ja omistajana lähes kaikki suurkilpailut voittanut Korpi treenaa hevosiaan Vihdissä ja Vermon radalla.


Raviliiga-Travliga HIFK:n edustajistoon kuuluvat Vermon hallituksen jäsen Jouni Monto, Vermon hevosenomistajavastaava Virpi Järveläinen ja kimpanvetäjä Pauliina Raento. Syksyllä 2017 hankittavaa hevosta alkaa valmentaa Pekka Korpi.


Raviliigan email osoite: raviliiga.hifk@vermo.fi
Lisätietoja Raviliigasta täältä http://ravimaailma.fi/raviliiga/yleista-raviliigasta/72/

Linkki Raviliiga-Travliga HIFK kauppaan tästä
https://kauppa.ravimaailma.fi/pd/raviliiga/25/raviliiga-travliga-hifk-helsinki-helsingfors/

Raviliiga-Travliga HIFK 2017 on laatukimppa

Raviliiga HIFK:lla on laatukimppatunnus ensimmäisenä uuden Raviliigan kimpoista!
Tunnuksen saa anomuksella, jossa osoitetaan, että kirjanpitoa, rahaliikennettä, viestintää, kimpanvetäjän koulutusta ja hevosen hyvinvointia koskevat laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen myöntää hevosalan osaamiskeskus Hippolis http://www.hippolis.fi/.
Täältä löytyy lisätietoa: https://www.hevosenomistaja.fi/6

Valmentaja Pekka Korpi

Pekka Korpi on suomalaisen raviurheilun tunnetuimpia nimiä ja elävä legenda, joka on voittanut suurkilpailuita kotimaassa ja ulkomailla niin valmentajana, ohjastajana, omistajana kuin kasvattajanakin. Huipulla jo vuosikymmeniä. Motto: Jos luovuttaa, ei voi voittaa


 

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 12:00 Nurmijärven Harjoitusravit
 10:00 Vermon etäpelit