Kepparikerho | Ponikerho | Ponitarvikekirppis | Nappipaja | Nuorisotilat | Poniraviurheilu | Ohjastajaliiga | Liity jäseneksi

RAVIURHEILUN NUORISOTOIMINTA -
ihanat raviponit,
vauhdikkaat tempaukset,
yhdessä tekeminen!


Kiinnostaako ravit? Hyppää kyytiin, ravinuorten
matkassa pääset mukaan hauskoihin ravipuuhiin.

Vermon ravipäivä on keskiviikko
ja ravinuoret kokoontuvat keskiviikkoiltaisin.


Raviurheilun nuorisotoiminta - nuorisoravikerho

Vermo tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua raviurheilun jännittävään maailmaan ja poniraviurheiluun turvallisesti ohjaajan kanssa. Päivän teemasta riippuen, ravien ohjelmassa on usein vauhdikkaita tempauksia, joihin nuoret pääsevät halutessaan osallistumaan. Vermon ravinuoret järjestävät myös hauskoja hevosaiheisia retkiä.

Lasten Finlandia-juhla keväällä ja Derby-hulinat syksyllä ovat täynnä mukavaa ajanvietettä perheen pienimmille. Tarjolla on TaikuriShowta, talutusratsastusta, kasvomaalausta ja paljon muuta mukavaa puuhaa ravinuorten järjestämänä.


Ravinuorten KEPPARIKERHO  NonStop -ilmoittautuminen!

● 7-15 -vuotiaille keppihevosista kiinnostuneille
● Syyskausi 4 kertaa, 5 €/kerta (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi).
● Kerhopäivät keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
● Kerhopaikka: RAVAAMO ♥

Kepparikerhoa pidetään kerran kuussa keskiviikkoisin ravinuorten tiloissa Vermon katsomorakennuksessa. Kerho sisältää monipuolista kivaa tekemistä keppihevosten parissa mm. askartelua, esteratsastusta ja muita kepparitreenejä. Samalla tutustutaan raviurheiluun. Kerhohinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja tarvittavat välineet. Oman kepparin voi ottaa mukaan. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.
Kerhon vetäjänä toimii keppariohjaaja Sonja. Lisätietoa: kepparit@vermo.fi
Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU KEPPARIKERHOON! ->


Ravinuorten PONIKERHO                  NonStop -ilmoittautuminen!

●  Kaikille 7-15 -vuotiaille
●  Syyskausi 4 kertaa, 5 €/kerta (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi)
●  Kerhopäivät keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.30

Kiinnostaako ponit? Tule mukaan ravinuorten ponikerhoon! Ponikerhossa puuhataan kerran kuussa kivojen pikkuponien kanssa Vermon Ravikoulun tiloissa. Opettelemme hoitamaan, harjaamaan ja käsittelemään poneja sekä tunnistamaan erilaisia raviponin varusteita. Kerhohintaan sisältyy ohjaus, materiaalit ja tarvittavat välineet. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.
Ponikerhon vetäjinä toimivat Jenni ja Kirsi.
Tervetuloa ponikerhoon!


Ponitarvikekirppis

Vermon ravinuorten Ponitarvikekirppis toimii ravien aikana hyvällä paikalla 2. kerroksen totohallissa, entisen INFOn tiloissa. Kirppis avattiin vuoden 2013 tammikuussa ja sen toiminnalla kerätään varoja raviurheilun nuorisotyöhön. Kirppikselle voi tuoda myyntiin käytettyjä ja tarpeettomiksi jääneitä ponitarvikkeita ja – varusteita. Ravinuoret hinnoittelevat tuotteet asiakkaan ohjeiden mukaan ja hyllyttävät ne. Myyntituotteista veloitetaan 10 % myyntiprovisio. Kirppiksellä myydään lisäksi arpoja, sekä usein muitakin yhteistyökumppaneiden tuotteita. Ravinuorten kolikkohepalla ihan pienimmätkin voivat ratsastaa turvallisesti.


Nappipaja

Ravinuorten Nappipajassa tehtaillaan rintanapit mm. Vermon asiakastilaisuuksiin. Lempihevoselle tai -ponille voi myös suunnitella ja tilata ihan ikioman rintanapin! Yritykset voivat teettää omia nappeja esim. promootiotarkoituksiin ja yhdistykset varainhankintansa tueksi. Hinta määräytyy nappisarjan koon mukaan. Myös isompien erien tilaaminen on mahdollista. Nappipajan tuotto käytetään lyhentämättömänä raviurheilun nuorisotoiminnan  tukemiseen Vermossa.

Nappitilaukset ja tiedustelut: ravinuoret@vermo.fi p. 040 585 3012/Pia

Nappihinnasto ->

Vermon uudet nuorisotilat -RAVAAMO ♥

Vuoden 2017 alussa ravinuorten käyttöön avattiin uudet nuorisotilat. Ne ovat avoinna aina ravien aikana ja sinne ovat Vermon ravinuorten jäsenten lisäksi tervetulleita tutustumaan kaikki muutkin kiinnostuneet. Ravaamosta löytyy ravinuorten oma heppakirjasto, josta jäsenet voivat lainata heppakirjoja ja lehtiä kotiinkin luettavaksi. Tilassa on myös TV, josta voi katsella raveja Suomesta, Ruotsista tai Ranskasta. Vaihtoehtoisesti voi pelata pleikkaa, laulaa karaokea Singstarilla tai piirtää, askarrella ja tehdä rintanappeja. Nuorten käytössä on myös tietokone, jolla voi surffailla netissä tai tehdä läksyjä. Ravinuorille on nuorisotiloissa aina kaakaotarjoilua.
Ravaamon sijainti: katsomorakennus, A-rappu, 3 krs, oikean puoleinen ovi.
Tervetuloa tutustumaan!


Poniraviurheilu

Usvaniity Julkia / Nina HänninenPääradalla ajetaan ponilähtöjä ympäri vuoden, yhteensä noin 40 kpl vuodessa. Yleensä alkukesästä järjestetään Kultakenkä-poniravit, joissa on 8-10 ponilähtöä eritasoisille kilpailijoille. Ponien suurkilpailuja ajetaan noin 15 kpl vuodessa. Näistä perinteikkäin on vuodesta 2000 alkaen ajettu nopeimpien shetlanninponien Hevosurheilu KipinäCup, jonka karsinnat ajetaan keväällä/kesällä ja finaali Suuren Suomalaisen Derbyn yhteydessä syyskuussa.

Kilpailemaan päästäkseen poniohjastajan pitää käydä P-ajolupakurssi sekä hankkia kilpailulisenssi ja ponille kilpailuvakuutus. Ponilla pitää olla ravikilpailuoikeus ja se pitää olla treenattu kilpailukuntoiseksi. Lisäksi sekä ohjastajalla, että ponilla pitää olla kilpailemiseen sopivat ravivarusteet. Vermon raveissa ponistarttareille on varattu katsomorakennuksen vierestä oma ponivarikko valjastamista varten. Yleisöllä on vapaa pääsy tutustumaan raviponeihin ja ponivarikon toimintaan.
Osa lähdöistä on suunnattu A-kategorian poneille eli shetlanninponeille ja osa isommille B-kategorian poneille. Vermon ponilähdöissä voittajaponille on palkintona loimi ja pokaali, sekä kolmen parhaan ponin ohjastajajille kunniapalkinnot. Lisätietoa ponilähdöistä ja raviponitoiminnasta sekä poniravikilpailusäännöt löytyvät Suomen Hippos ry:n nuorisosivuilta osoitteesta www.hippos.fi.

Jos ponilla ajaminen kiinnostaa, niin katso tarjolla olevat kurssit: www.vermonravikoulu.fi


Poniohjastajaliiga

Vuosittain palkitaan parhaiten vuoden aikana Vermon ponilähdöissä ajokeillaan pärjänneet nuoret ohjastajat. Vuodenvaihteen jälkeen kolme parasta ponikuskia kutsutaan palkintoseremonioihin palkittaviksi samaan aikaan hevosliigan kärkikolmikon kanssa.
Vermon poniohjastajaliigan tilanne 2017 ->


Liity Vermon ravinuorten jäseneksi!

Jäsenmaksu 25 euroa vuodessa.

Jäsenedut:

  • Kärryillä-jäsenlehti 4 x vuodessa
  • Käsiohjelma ja ilmainen sisäänpääsy
  • Alennuksia yhteistyökumppaneilta
  • Nuorisotilat käytössä ravien aikaan
  • Vakuutus toimintaan osallistuttaessa

Tapahtumakalenteri

 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 18:00 Vermon Toto65-ravit
 10:00 Vermon etäpelit
 10:00 Konttitori-kirppis