Keskiviikko-ravit

11.03.2020

Kolmivuotiaat vauhdissa

Tämän keskiviikon kohokohtia ovat mm. kaksi kolmivuotislähtöä sekä kovatasoinen enintään 150 000 euroa voittaneiden kisa. Vermon raviviikko jatkuu vauhdikkaana heti lauantaina.

Kevään merkkejä alkaa olla ilmassa, kun uusia kolmivuotiaita lämminverisiä tulee kiihtyvällä tahdilla kilpailuihin. Vermossa on näissä raveissa peräti kaksi varsalähtöä, joista avoimeen 1620 metrin volttilähtöön tuli seitsemän hevosta. Matalammassa, enintään 500 euroa tienanneiden kolmivuotiaiden lähdössä on täydet kaksitoista hevosta. Alkuillan aikana päästään siis seuraamaan kaikkiaan 19 tulevaisuuden nimen edesottamuksia.

Illan aloittavassa montelähdössä kilpailee mm. Graffiti Artist, jolla on tältä vuodelta jo kolme voittoa raviratsastuslähdöistä. Sen valmentaja Jarkko Kervinen vierailee harvemmin Vermossa, mutta nyt Kervinen saapuu Kontiolahdelta kilpailemaan kahden hevosen kanssa. Kervisen toinen ässä on seitsemännessä lähdössä kilpaileva Jet Setter.

Toto64-pelin aloittaa kylmäveristen avoin tammalähtö, jossa viimeksi Jokimaalla kärkisijat vallanneet Elias Juonetar ja Hetviina kohtaavat jälleen.

Tasokkaat koitokset jatkuvat illan loppupuolella. Kahdeksannessa lähdössä on kahdeksan osallistujaa, mutta 2620 metrin kisa vilisee kovia tekijöitä: Pascha Tilly on menestynyt talven aikana Ruotsin 75-lähdöissä ja Thai Profit sekä Ricocone ovat mitelleet Suomen lauantailähtöjen kärkisijoilla.

 

 

Lähtöjen 1 ja 2 jälkeen on normaali 9 minuutin verryttelyaika. Lähdön 3 jälkeen verryttelyaikaa on n. 18 minuuttia ja lähdön 5 jälkeen n. 15 minuuttia. Viimeinen täysi verryttelyaika on lähdön 5 jälkeen.