Kuuma Keskiviikko

05.08.2020

Kuukauden ensimmäinen viikko tietää perinteisesti Kuumaa Keskiviikkoa, jolloin peliyhtiö Veikkaus tarjoilee totopelaajille extraa. Tällä kertaa Toto65-pelissä on 65 000 euron jackpot, joten potti voi olla jopa 230 000 euroa. Toto65:ssä veikataan kuuden lähdön voittajia lähdöissä 4-9.

Illan nimilähtö on lähtönä 9 ajettava Eri-Aaronin Patsaskilpailu, joka järjestetään yhteistyössä ULHO:n eli Uudenmaan läänin hevosenomistajien kanssa. Vuodesta 2005 saakka ajetun kisan voittaja saa aikansa legendaarisen suomenhevosen Eri-Aaronin rintareliefin sekä kiinnityksen Eri-Aaronin pronssiseen pienoispatsaaseen. Tämänkin vuoden kilpailussa on mukana useita voitokkaita suomenhevosia Arkenttiinan, Issakan Valon ja Mitorin johdolla.

Liput keskiviikkoraveihin saa kätevimmin verkkokaupasta, joka löytyy sivun oikeasta laidasta klikkaamalla "Vermo Shop". Paikan päällä on myynnissä myös loppuvuoden kausikortteja hintaan 44 € (alennusryhmät 33 €), sisältäen loppuvuoden keskiviikkoravit.

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja katsomoalueelle otetaan rajoitetusti yleisöä*. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana myös lapset alle 16-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

*Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa yleisön tarvittaessa erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.