Ravilauantai, Espoon Palkinto

14.03.2020

Lauantaina 14.3. nautitaan päivällä mielenkiintoisesta huippuraviurheilusta ja illalla uutuuselokuvasta ”Aika jonka sain”. Vermo Areenalle voi suunnata pitkäksi päiväksi tai vaihtoehtoisesti valita pelkästään ravit tai elokuvan.

Ravien kohokohtia ovat tammojen perinteinen, vuodesta 1979 saakka ajettu Espoon Palkinto sekä uusi profiililähtö Graceful Swamp. Jälkimmäinen on perustettu viime syksynä traagisesti menehtyneen huippuravuri Graceful Swampin eli Sämpylän muistoksi. Graceful Swamp Memorialissa Sämpylän ikätoverit eli 5-vuotiaat lämminveriset kamppailevat kymppitonnin ykköspalkinnosta. Päivän aikana muistellaan myös Sämpylän tarjoamia huippuhetkiä Suomen raviradoilla ja kuullaan taustajoukkojen muisteloita.

Ravipäivä alkaa klo 14 ja viimeinen lähtö on ohjelmassa klo 17.35. Katsomorakennuksen keskikerroksen Street Bar Voltissa on sen jälkeen luvassa jälkipelit illan elokuvaa odotellessa.

Klo 19 alkaen katsomoravintola Ravilla muuttuu pop up -elokuvateatteriksi, jossa näytetään Tuukka Temosen 13.3. ensi-iltaan tuleva Aika jonka sain. Paikalla ovat tavattavana ja väliajalla haastateltavana Tuukka Temosen lisäksi pääosanäyttelijä Olga Temonen. Näytöksen ovet aukeavat klo 18.30, elokuva alkaa klo 19 ja sisältää väliajan. Ruoka- ja kahvilatuotteita on ostettavissa erikseen.

Elokuvalipun hinta on 10 €/ hlö ja halutessaan voi ostaa Vermon verkkokaupasta etukäteen myös ruokailun. Etukäteen on varattavissa:

Cheese burgeri jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- rotukarjan 160 gramman pihvi, montery Jack-juustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia ja chipotlemajoneesia, tarjoillaan ranskanperunoiden kera

Vege burgeri jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- Halloumi-Punajuuri-pihvi, marinoitua punasipulia, tomaattia ja chipotlemajoneesia, tarjoillaan ranskanperunoiden kera

Grande Poppers combo jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- sipulirenkaat
- juusto täytteiset jalopenot
- mozzarella tikut
- nachot
- salsaa
- cipotlemajoneesia
- sopii kahdelle!

Elokuvaillasta voi lukea lisää tästä linkistä.