Superlauantai: Suomen Mestaruus & TammaChampion

17.10.2020

Superlauantai 17.10. tarjoaa tasokkaat ravilähdöt, kun Suomen Mestaruus ja Derby TammaChampion ratkotaan Vermo Areenalla. Liput edullisemmin ennakkoon Vermo Shopista 10/5 € (ovelta 12/6 €). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla on turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Ravintolakatsomo Ravillassa on tarjolla Superlauantain menu edullisempaan ennakkohintaan 45 €/hlö (sis. sisäänpääsyn raveihin, ravintolaan, naulakkopalvelun ja kolme ruokalajia pöytiin tarjoiltuna). Ravintolapaketti on ennakkomyynnissä ke 14.10. klo 23.59 asti. Huom. Ravintolaan myydään vain puolet pöytäpaikoista ostojärjestyksessä. Mahdolliset pöytäpaikkatoiveet voi jättää Vermo Shopissa tilaajatietojen yhteydessä Lisätiedot-kenttään tai suoraan ravintolat@vermo.fi. Vermo Shop -kauppaan pääset sivun oikeasta reunasta tai suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Superlauantain menu Ravilla

Punajuuricarpaccio ja vuohenjuustoa
*****
Ylikypsää villisian paistia ja karpalokastiketta
tai
Piparjuurilohta ja palsternakkapyreetä
tai
Tattirisotto
*****
Mustaherukkaleivos ja karhunvatukkaa

Kahvi / teeMenun kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Ravit alkavat klo 17 (ovet klo 15), ravintola Ravilla aukeaa klo 16 ja menu tarjolla klo 17-20. Nyt myynnissä on myös autokatsomolippuja, ravit suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Yleisörajoitusten aikana lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Sisäänkäynti vain Valjakkotien puolelta (talliportti suljettu yleisöltä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä. Vapaakorttilaisten (SHKL, Hippos) on lunastettava oma lipputuote (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon torstai-iltaan mennessä. Vapaaliput eivät ole voimassa. Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa yleisömäärää, jakaa yleisön erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

Ilmaisbussi Leppävaara-Vermo-Leppävaara

Lehtimäen ilmaisbussi kulkee non-stop Leppävaaran aseman Vermo Areenan välillä klo 16.30-17.30 ja paluu samaa reittiä klo 20.15 alkaen.