Talvimalja & Massi-oluen julkistus

08.02.2020

Lauantairaveissa 8.2. nautitaan talven parhaasta raviurheilusta, maistellaan uutta Mascate Matchin eli Massin nimikko-olutta ja pulahdetaan paljuun!

Vermon talven klassikkokilpailu Talvimalja kerää maan ykkösravurit tavoittelemaan 10 000 euron ykköspalkintoa ja Kavioliiga-pisteitä. A-ponien Talvitähti-kilpailu aloittaa ravipäivän, johon mahtuu runsaasti mielenkiintoisia lähtöjä. Oheistapahtumaa riittää kaikenikäisille.

Vermon ja HIFK:n Raviliiga-hevonen Mascate Match eli Massi on valloittanut ravikansan sydämet huimalla menestyksellään ja nyt Massin tuoteperhe saa uuden vahvistuksen Massi Steam Lager -oluen muodossa. Lauantaina 8.2. on mahdollisuus ensipuraisulle oluesta, joka on saanut innostuksensa nimikkohevosensa supermenestyksestä.

Yleisöalueelta löytyy tuubisauna ja porepalju, jotka tuovat erilaisen näkökulman ravien seuraamiseen. Katsomoravintola Ravillassa on tarjolla herkullinen buffet (ks. menu alla), ja tallialueen puolella palvelee tuttuun tapaan Vermon Tallitupa. Tallituvassa tarjolla punajuuri-aurajuustokiusaus, broileri pippurikastikkeella, porsaan ulkofile paistinkastikkeella, jälkiruoaksi mustikka-vaniljakerroskiisseli, hinta 11,50 € (sis. runsaan salaattibuffan, talon leivän, levitteen, juomat ja kahvi/tee).

Pääsylippujen hinnat
- aikuinen 10 € (sis. käsiohjelman) - OSTA VERMO SHOPISTA >>
- eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 5 € (sis. käsiohjelman)
- alle 16-v, Hippoksen kausikortti ja SHKL:n jäsenkortti: vapaa sisäänpääsy

RAVINTOLA RAVILLAN MENU
BUFFET TARJOLLA KLO 13.30-16.30

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ >>