Finlandia-Ajo 2022

Osta lippusi >>

Finlandia-Ajo 30.4.-1.5.2022 – vapun kansainvälinen ravikarnevaali

Vermo Areenan suurtapahtuma Finlandia-Ajo tarjoilee vappuviikonlopun ajan kansainvälistä huippuraviurheilua ja ravisuttavaa juhlatunnelmaa. Vappuaaton ravien jälkeen estradille nousee Teflon Brothers ja Finlandia-Ajo ravataan sunnuntain vapunpäivän superravien kohokohtana.

Lauantaina 30.4. ravit alkavat klo 14 ja ohjelmassa on mm. perinteikäs kasvattajakilpailu Arvid Åvallin TammaDerby. Tuskin on kavioiden kopse ehtinyt haihtua radalta, kun lauteille nousee hittiyhtye Teflon Brothers! Keikka alkaa lauantaina klo 19.15 ja saman tapahtumalipun hintaan kuuluvat sekä ravurit että ”teflarit”.

Sunnuntai 1.5. on täynnä kansainvälisen luokan kovaa raviurheilua. Klo 14 alkavien ravien ohjelmassa ovat mm. perinteikkäät Erkon Pokaali ja Glenn Kosmos Memorial sekä STL-divisioonakarsinnat Elitloppet-lauantain finaaleihin. Kirsikkana kakussa on totta kai 43. kertaa ajettava Finlandia-Ajo, jossa voittaja kuittaa 110 000 euron ykköspalkinnon ja kutsun Tukholman superkilpailuun Elitloppetiin.

Pääsyliput ovat ennakkoon edullisempia, sunnuntain 1.5. pääsyliput edullisemmin vielä la 30.4. ajan – osta etuhintaan paikan päällä tai Vermo Shopissa. Varmista paikkasi vapun kuumimpaan karnevaaliin!

Seuraa Vermo Areenan sosiaalisen median kanavia ja pysyt menossa mukana:

Vermo Areena Facebookissa >>
Vermo Areena Instagramissa >>
Vermo Areena Twitterissä >>
Vermo Areena YouTubessa >>