Tapahtumainfo

Aikataulut ja saapuminen

Varauduthan saapuessasi turvatarkastukseen. Suosittelemme saapumaan julkisilla kulkuvälineillä. Alueella on maksullinen pysäköinti 5 €/auto, pysäköintitilaa on rajoitetusti ja parkkiliput myydään ostojärjestyksessä. Erillinen autokatsomolippu etusuoran alun autokatsomoon 10 €/auto. Parkki- ja autokatsomolippujen lisäksi kaikilla autossa saapuvilla tulee olla asianmukainen alue- tai ravintolalippu. Pysäköinti kannattaa ostaa etukäteen saapumisen sujumiseksi. Parkki- ja autokatsomoliput ovat myynnissä pääsylippujen yhteydessä Vermo Shopissa kohdassa Finlandia-Ajo pääsyliput tai vermo.fi/finlandialiput. Parkkilipun voi maksaa myös saapuessa kortilla tai käteisellä, mikäli paikkoja on jäljellä.

Lehtimäen ilmaisbussi liikennöi Leppävaaran aseman ja Vermo Areenan väliä lauantaina ja sunnuntaina klo 13-15. Bussi lähtee Leppävaaran asemalta laiturista 24. Tunnistat bussin myös ”Finlandia-Ajo / Vermo Areena” -kyltistä. Muita julkisia kulkuyhteyksiä tästä linkistä. Yhteistyökumppanimme Taksi Helsingin taksitolppa on pääovien läheisyydessä, tilaukset p. 0100 0700. Muiden yhtiöiden taksit pysäköivät alueen pääportin ulkopuolelle.

Finlandia-viikonloppuna tallialue on suljettu muilta kuin kilpailijoilta ja kilpailevien hevosten omistajilta. Yleisöalueella palvelee katsomon pohjakerroksen ravintola Keula, keskikerroksen Street Bar Voltti, näköalaravintola Ravilla (ravintolapaikat myydään erikseen) sekä ulkomyyntipisteet.

Ovet molempina päivinä klo 12, ravintola Ravilla aukeaa klo 13. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on avoinna info-teltta molempina päivinä klo 12-15. Oikeus aikataulumuutoksiin pidätetään.

La 30.4.

 • klo 12.30 kaviouralla maksullista tandem-ajelutusta, myynnissä ennakkoon 15 €/hlö - tuotteita rajoitettu määrä
 • klo 14-16 ponitalutusta lasten alueella
 • klo 14 ravien hevoslähdöt starttaavat
 • n. klo 18.10 ravilähdöt huipentuvat TammaDerbyyn
 • klo 19.15 Teflon Brothers esiintyy katsomorakennuksen keskikerroksessa
 • klo 23 asti After Race -jatkot DJ:n tahtiin keskikerroksen Street Bar Voltissa

Su 1.5.

 • klo 13 ponien MiniFinlandia-kilpailu
 • klo 13.25 ponien PikkuFinlandia-kilpailu
 • klo 14-16 ponitalutusta lasten alueella
 • klo 14 ravien hevoslähdöt starttaavat
 • n. klo 18.30 kansainvälinen Finlandia-Ajo huipentaa ravikarnevaalit
 • klo 22 asti After Race -jatkot katsomon keskikerroksen Street Bar Voltissa

Lauantain 30.4. lähtölistat löytyvät tästä linkistä.

Sunnuntain 1.5. lähtölistat puolestaan tämän linkin takaa.

Lasten Finlandia

Finlandia-Ajon ravikarnevaalit on koko perheen tapahtuma, jossa lapsille löytyy mielekästä puuhaa molempien päivien ajaksi.

Pääsisäänkäynnissä vastassa on rapsutusponi, joka toivottaa lämpöisesti sekä isommat että suuremmat ravikarnevaalivieraat tervetulleiksi. Lapsille jaetaan sisäänkäynnin yhteydessä lasten Finlandia-passit, joissa näkyy alueen lasten aktiviteetit. Lauantaina ja sunnuntaina talutusponit ovat ilahduttamassa lapsia klo 14-16 lasten alueella. Ponitalutuksen hinta Vermon mobiilisovelluksella 3 €, paikalla maksaessa 5 €.
Alueelta löytyy myös pomppulinna, kasvomaalausta ja kepparirata. Päärakennuksen sisäleikkipaikka on varustettu näytöillä, joista raveja voi seurata.


 

Ravintola- ja ruokapalvelut

 

Media

Onko sinulla kysyttävää Finlandia-viikonlopun tapahtumista tai taustoista? Ota yhteyttä miika.lahdeniemi@vermo.fi.