Yksityistunnit

Yksityistunnit 

Kaikkien yksityistuntien kesto on yhden tunnin ja sisältö voidaan suunnitella juuri sinun taitotasojesi ja tarpeidesi mukaan. Laita meille sähköpostia ja varaa omasi ravikoulu@vermo.fi tai varaa suoraan varauskalenterista TÄSTÄ

Poniajotunti 

Poniajotunnit on suunnattu yli 7-vuotiaille. Käytössämme on ravikoulun kiltit ja toimivat shetlanninponit. Tunnilla voidaan harjoitella ajon alkeita tai jo vaikka kilpailemiseen liittyviä asioita. Kysy mahdollisuuksista myös useammalle osallistujalle. 

50€/krt 

Hevosajotunti 

Hevosajotunnit on suunnattu yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Käytössämme on ravikoulun rutinoituneet hevoset ja voimme harjoitella toiveiden ja taitotason mukaan alkeita tai vaikka kilpailuihin valmistautumista. Mahdollisuuksia on rauhallisista metsälenkeistä aina raviradalla hiitin ajoon saakka. Kysy mahdollisuuksista myös useammalle osallistujalle. 

50€/krt 

Montetunti 

Montetunnit on suunnattu yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Tunnilla voidaan harjoitella oikeaoppista istuntaa sekä hevosen hallintaa selästä käsin. Kysy mahdollisuuksista myös useammalle osallistujalle.

-Aloittelijoille monteratsastukseen tutustuminen ja monteratsastuksen perustaitojen harjoittelu.

-Kokeneemmille ratsukkokohtaista, yksilöllisempää opetusta tähdäten monteistunnan tekniikan parantamiseen sekä ohjastajan kunnon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Montétunnille osallistuminen vaatii hyvää perusratsastustaitoa ja tasapainoa.

55€/kerta