Totopelimuodot

Mitä totopelejä on?

Suomen suosituin totopeli on Kaksari, jossa pitää tietää lähdön kaksi parasta hevosta - hevosten keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä. Helpoimpia ja varsinkin aloittelevalle pelaajalle osumia tuovia pelejä ovat Voittaja ja Sija. Helpoimpiin peleihin kuuluu myös Ranskan raveihin pelattava Sijapari.

Hieman haastavampia, mutta suurempia kertoimia tarjoavia pelejä ovat Eksakta, Troikka ja Päivän Duo. Ranskan raveihin pelattavassa Eksaktassa tulee tietää lähdön kaksi parasta oikeassa järjestyksessä. Troikka- ja Päivän Duo -pelejä voi pelata ainoastaan tiettyihin lähtöihin, jotka ilmoitetaan lähtölistoissa sekä pelisivustolla. 

Voittaja

Voittaja-peli on yksi suosituimmista Toto-peleistä. Voittaja-pelin ajatus on yksinkertainen: sinun täytyy tietää lähdön voittaja. Tässä pelimuodossa voitot ovat muutamista euroista satoihin euroihin.

Pienin panos on yksi (1) euro. Voittoina palautetaan panoksista 88 %.

Sija

Valitse hevonen, jonka arvelet sijoittuvan kolmen ensimmäisen joukkoon. Jos lähtölistalla on vain 4-6 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden ensimmäisen joukkoon.

Pienin panos on yksi (1) euro. Voittoina palautetaan panoksista 88 %.

Kaksari

Kaksarissa valitset kaksi hevosta, joiden arvelet tulevan maaliin kahtena ensimmäisenä. Hevosten keskinäisellä tulojärjestyksellä ei ole merkitystä.

Pienin panos on yksi (1) euro.  Voittoina palautetaan panoksista 85 %.

Troikka

Valitse kolme hevosta, joiden arvelet tulevan ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle oikeassa maaliintulojärjestyksessä. Troikka-peli järjestetään vain ennakkoon ilmoitetuissa lähdöissä.

Pienin panos on 0,50 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 70 %.

Päivän Duo

Valitse voittajahevoset kahteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön.

Pienin panos on yksi euro. Voittoina palautetaan pelivaihdosta 75%.

T-pelit

T-peleiksi kutsutaan useamman kohdelähdön omaavia pelimuotoja, joiden nimestä löytyy pelattavien lähtöjen ja voittoluokkien määrä. T-pelejä ovat Toto4, Toto5, Toto64, Toto65, Toto75, Toto76 ja Toto86.

Ravikilpailuissa pelataan päivittäin vähintään yhtä T-peleistä. T-pelit ovat haastavia, mutta juuri sen vuoksi hyvin suosittuja ja pelivaihdoiltaan isoja. Toto75-pelissä on jaettu jopa miljoonaluokan voittoja.

Toto4

Toto4-pelissä valitset neljään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Toto4-peliä pelataan lähes joka päivä Suomen ja Ruotsin raveihin.

Pienin panos on 0,20 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.

Toto5

Toto5-pelissä valitset viiteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Toto5-peliä pelataan Suomen pääpelinä tiistaisin ja usein myös Ruotsin raveihin.

Pienin panos on 0,10 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.

Toto65

Toto65-peliä pelataan maanantaisin Magic Monday raveissa, extra Toto65-päivinä ja muutamana päivänä viikossa myös Ruotsiin. Toto65-pelissä valitset kuuteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 6 ja 5 oikein -tuloksilla. Halutessasi voit osallistua vain 6 oikein -voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2-kertaisena.

Pienin panos on 0,10 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.

Toto64 - keskiviikkoisin Vermossa

Toto64-peliä pelataan keskiviikkoisin Vermoon ja useana päivänä viikossa Ruotsiin. Pelissä valitset kuuteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 6, 5 ja 4 oikein -tuloksilla. Halutessasi voit osallistua vain 6 oikein -voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2,5-kertaisena.

Pienin panos on 0,10 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.

Toto75

Toto75-peliä pelataan Suomen ja Ruotsin pääpelinä lauantaisin sekä Ruotsissa myös sunnuntaisin. Toto75-pelissä valitset seitsemään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 7, 6 ja 5 oikein -tuloksilla.

Pienin panos on 0,05 euroa. Sunnuntai-iltaisin Ruotsiin pelattavassa Toto75 Grand Slamissa minimipanos on 0,10 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.