Raviliiga HIFK

Raviliiga - helppoa hevosenomistamista

Vuonna 2017 alkaneessa Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravurihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa. Vermo on luonnollisesti mukana stadilaisimman jääkiekkojoukkueen eli HIFK:n kanssa. Hevoskimpassa on tuhat osuutta ja se jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Vermon kimpan osuudet on loppuunmyyty, mutta vielä ehdit mukaan elämykselliselle matkalle hevosenomistajana jonkin muun raviliigajoukkueen matkassa.

Raviliiga-Travliga HIFK on Vermon Raviliiga-joukkueen virallinen nimi ja sen hevonen on kaksivuotias tamma Mascate Match (kuvassa alla), lempinimeltään Massi. Valmentaja Pekka Korpi huusi varsan Ypäjän huutokaupasta syksyllä 2017. Kasvattaja on Punkarin Hevostalli Ky & Mikkola Maini ja Saku. Mascate Match aloitti kilpailu-uransa kahdella hienolla voitolla, joista jälkimmäisessä Massi juoksi 2-vuotiaiden tammojen SE:n 2100 metrin volttilähdössä. Tamman kilpailu- ja rekisteritietoihin pääsee tästä linkistä.

Ohjastajana, valmentajana, kasvattajana ja omistajana lähes kaikki suurkilpailut voittanut Pekka Korpi treenaa hevosiaan Vihdissä ja Vermon ratatallilla. Massi siirtyi Vermoon ratavalmennukseen helmikuussa 2018 ja palasi takaisin Vihdin maalaismaisemiin opetuslähdön jälkeen. Vihdissä hevosta hoitaa kokenut hevosenhoitaja Hanna Rakkolainen.

Kimpan vetäjänä toimii Pauliina Raento, Raviliiga HIFK:n edustajistoon kuuluvat Pauliinan lisäksi Vermon hallituksen jäsen Jouni Monto ja Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi. 

Raviliiga HIFK:n tavoitat s-postitse osoitteesta  raviliiga.hifk@vermo.fi

Lisätietoja Raviliigasta saa täältä.


Raviliiga-Travliga HIFK on laatukimppa

Raviliiga HIFK:lla on laatukimppatunnus ensimmäisenä kuluvan Raviliigan kimpoista!

Tunnuksen saa anomuksella, jossa osoitetaan, että kirjanpitoa, rahaliikennettä, viestintää, kimpanvetäjän koulutusta ja hevosen hyvinvointia koskevat laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen myöntää hevosalan osaamiskeskus Hippolis.

 

Massin fanituotteita voi tilata HIFK:n sivuilta

Myynnissä Massi huppari, lippis ja pipo

https://shop.hifk.fi/tuote-osasto/fanikamat/raviliiga-hifk/