Radan käyttäjille

Kaviouran ja tallialueen aukioloajat

talliportti klo 6 - 20 (Ravitie 1, Helsinki)

pääportti klo 5.30 - 18 (Valjakkotie, Espoo)

Radan käyttäjille

  • Vermon ympäristössä on loistavat puitteet niin kilpahevosten kuin varsojenkin valmennukseen. Ravirata pidetään ympäri vuoden kunnossa hevosten valmennusta varten. Rata-aluetta ympäröi n. 2 kilometrin mittainen harjoituslenkki, jonka varrelta löytyy myös hiittisuora.
  • maksuton autolähtöharjoitus ti ja pe klo 10.00 - 10.30, muina aikoina harjoitus on maksullinen (20 €) ja sovittava etukäteen.
  • rata pyritään pitämään lähempänä kilpakuntoa tiistain ja perjantain hiittipäivinä.
  • tiistaisin ja perjantaisin rataa kunnostetaan klo 11-12 sekä 14-15 välisinä aikoina, tarpeen vaatiessa muinakin aikoina.
  • muina kuin hiittipäivinä rata pidetään harjoitusajoon sopivana, lauantaina ja sunnuntaina rata kunnostetaan aamuisin.

Radankäyttömaksu v. 2019

Vermossa on käytössä vuosittainen radankäyttömaksu. Maksuista kertyneet rahat kohdistetaan Vermon harjoitusolojen ylläpitämiseen. Vermon alueen valmentajille on lähetetty laskut Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä olevien tietojen perusteella.

Radankäyttömaksu vuodelle 2019 on porrastettu seuraavasti:

  • 1-2 hevosta, maksu 50 euroa
  • 3-5 hevosta, maksu 100 euroa
  • 6-10 hevosta, maksu 200 euroa
  • yli 10 hevosta, maksu 300 euroa

Maksun voi suorittaa Vermon Ravirata Oy:n tilille FI94 2059 1800 0630 04 (BIC: NDEAFIHH). Merkitse pankkimaksun viestikenttään valmentajan nimi ja laita maksettavaksi summaksi ko. hevosmäärää vastaava maksu.

Huom. Harjoitusraveihin osallistuminen edellyttää radankäyttömaksun maksamista. Harjoitusravit alkavat helmikuussa.

Radankäytön maksamista valvotaan harjoitusravien yhteydessä sekä erikseen tallialueella. Ilmoitustaululla on lista valmentajista, jotka ovat maksaneet radankäyttömaksun.

Rata on käytössä kaikkina päivinä. Tallialueen portit ovat avoinna klo 6 - 20. Harjoitusajo tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Radan kunnosta sekä mahdollisista erikoistapahtumista tiedotetaan vermo.fi-sivuilla sekä tekstiviestinä ratamaksun maksaneille.

Tallialueen palvelut

Vermon tallialueelta löydät niin tallikahvion kuin Finn-Tack varustemyymälän. Nämä sijaitsevat samassa rakennuksessa lähimpänä kaviouraa. Tallialueella sijaitsevat myös Eläinklinikka Equivet ja Vermon Ravikoulu. Tarkemmat tiedot palveluista ja aukioloajoista ovat alla. Tallialueen osoite: Ravitie 1, 00370 Helsinki.

Tallitupa

Lounaskahvila Vermon tallitupa ja tallituvan grilli palvelevat ravipäivinä ravien loppuun. Arkipäivisin tallitupa toimii lounaskahvilana. Katso tarkemmat aukioloajat ja ruokalistat ravintolapalveluiden alta täältä >>

Finn-Tack

Tallikahviorakennuksessa palvelee ravitarvikkeiden erikoisliike. Valikoimasta löydät ravituotteet, hevostarvikkeet ja ravinteet.

Yhteystiedot

Puh. 045-8820710
S-posti: vermo@horze.com

Varustemyymälän aukioloajat

Maanantai 9.00-17.00
Keskiviikko 12.00-ravien loppuun
Perjantai 9.00-15.00
Avoinna lisäksi kaikkina ravi- ja tapahtumapäivinä

Eläinklinikka Equivet

Vermon raviradan tallialueella toimii täyden palvelun polikliininen hevos- ja pieneläinklinikka. Hoidamme eläimiä kokemuksella ja tuoreimman ammatillisen tiedon mukaan. Hevosklinikka päivystää aina ravien aikana. Eläinklinikan nettisivuille pääsee tästä >>

Yhteystiedot

Puh. 010 321 4600
S-posti: klinikka@equivet.fi
Vermon ravirata
00370 ESPOO / HELSINKI

Klinikan aukioloajat

Ma-To 8.00-18.00
Pe 8.00-17.00
sekä ravien ajan Vermon raviradan tallialueella
Meillä on aukioloaikana käytössä takaisinsoittopalvelu. Ellemme ehdi vastaamaan, numerosi rekisteröityy automaattisesti ja soitamme takaisin. Voit myös halutessasi jättää viestin palveluun.

Vermon Ravikoulu

Vermon Ravikoulu tarjoaa kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille ajamisen ja hevosten sekä ponien kanssa toimimisen elämyksiä. Ravikoulussa järjestetään kursseja, joilla opetellaan käsittelemään ja ajamaan hevosia sekä poneja. Osaamistason mukaan voi edetä alkeista halutessaan aina ravi- tai poniohjastajaksi asti. Palvelutarjontaan kuuluu myös erilaiset elämyspalvelut, kuten mm. ponisynttärit. Ravikoulun toiminnasta vastaa hevosalan kouluttajana ja valmennus- ja kilpailukeskuksena tunnettu Ypäjän Hevosopisto. Tutustu Vermon Ravikouluun tästä >>