Radan käyttäjille

Tallialueen aukioloajat

talliportti klo 6 - 20 (Ravitie 1, Helsinki)

pääportti klo 6 - 18 (Valjakkotie 1, Espoo)

Radankäyttömaksu v. 2021

Vermossa on käytössä vuosittainen radankäyttömaksu. Maksuista kertyneet rahat kohdistetaan Vermon parantuneiden harjoituspaikkojen ylläpitämiseen. Vuoden 2021 maksut lähetetään Vermon alueen valmentajille Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä olevien tietojen perusteella.

Radankäyttömaksu vuodelle 2021 on porrastettu seuraavasti:

  • 1-2 hevosta, maksu 80 euroa
  • 3-5 hevosta, maksu 140 euroa
  • 6-10 hevosta, maksu 250 euroa
  • yli 10 hevosta, maksu 350 euroa

Maksun voi suorittaa Vermon Ravirata Oy:n tilille FI94 2059 1800 0630 04 (BIC: NDEAFIHH). Merkitse pankkimaksun viestikenttään valmentajan nimi ja laita maksettavaksi summaksi ko. hevosmäärää vastaava maksu.

Radankäyttömaksun maksamalla sitoutuu käyttämään kypärää harjoitusajossa kaikilla Vermo Areenan harjoitusalueilla.

Huom. Ratamaksu sisältää harjoitusraveihin osallistumisen, muille harjoitusraveihin osallistuminen maksaa 20 €/hevonen/kerta. Harjoitusravit jatkuvat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Radankäytön maksamista valvotaan harjoitusravien ilmoittamisen yhteydessä sekä erikseen tallialueella.

Tallialueen portit ovat avoinna joka päivä klo 6 - 20. Harjoitusajo tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Radan kunnosta sekä mahdollisista muista radankäyttöön vaikuttavista tapahtumista tiedotetaan tekstiviestinä ratamaksun maksaneille.

Tallialueen palvelut

Vermon tallialueelta löydät niin tallikahvion kuin Finn-Tack varustemyymälän. Nämä sijaitsevat samassa rakennuksessa lähimpänä kaviouraa. Tallialueella sijaitsevat myös Eläinklinikka Equivet ja Vermon Ravikoulu. Tarkemmat tiedot palveluista ja aukioloajoista ovat alla. Tallialueen osoite: Ravitie 1, 00370 Helsinki.

Tallitupa

Lounaskahvila Vermon tallitupa palvelee ravipäivinä ravien loppuun. Katso tarkemmat aukioloajat ja ruokalistat ravintolapalveluiden alta täältä >>

Finntack

Tallikahviorakennuksessa palvelee ravitarvikkeiden erikoisliike. Valikoimasta löydät ravituotteet, hevostarvikkeet ja ravinteet.

Yhteystiedot

Puh. 045-8820710
S-posti: vermo@finntack.com

HUOM. Varustemyymälän aukioloajat ovat muuttuneet! Varustemyymälä on toistaiseksi avoinna:

Maanantai klo 11-14
Torstai klo 11-14

Lauantai klo 11-14

Eläinklinikka Equivet

Vermon raviradan tallialueella toimii täyden palvelun polikliininen hevos- ja pieneläinklinikka. Hoidamme eläimiä kokemuksella ja tuoreimman ammatillisen tiedon mukaan. Hevosklinikka päivystää aina ravien aikana. Eläinklinikan nettisivuille pääsee tästä >>

Yhteystiedot

Puh. 010 321 4600
S-posti: klinikka@equivet.fi
Vermon ravirata
00370 ESPOO / HELSINKI

Klinikan aukioloajat

Ma-To 8.00-18.00
Pe 8.00-17.00
sekä ravien ajan Vermon raviradan tallialueella
Meillä on aukioloaikana käytössä takaisinsoittopalvelu. Ellemme ehdi vastaamaan, numerosi rekisteröityy automaattisesti ja soitamme takaisin. Voit myös halutessasi jättää viestin palveluun.

Vermon Ravikoulu

Vermon Ravikoulu tarjoaa kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille ajamisen ja hevosten sekä ponien kanssa toimimisen elämyksiä. Ravikoulussa järjestetään kursseja, joilla opetellaan käsittelemään ja ajamaan hevosia sekä poneja. Osaamistason mukaan voi edetä alkeista halutessaan aina ravi- tai poniohjastajaksi asti. Palvelutarjontaan kuuluu myös erilaiset elämyspalvelut, kuten mm. ponisynttärit. Ravikoulun toiminnasta vastaa hevosalan kouluttajana ja valmennus- ja kilpailukeskuksena tunnettu Ypäjän Hevosopisto. Tutustu Vermon Ravikouluun tästä >>