Ravinuoret ja kepparikerho

RAVIURHEILUN NUORISOTOIMINTA - ihanat raviponit, vauhdikkaat tempaukset, yhdessä tekeminen!

Kiinnostaako ravit? Hyppää kyytiin, ravinuorten
matkassa pääset mukaan hauskoihin ravipuuhiin.

Vermon ravipäivä on keskiviikko
j
a ravinuoret kokoontuvat keskiviikkoiltaisin.


Raviurheilun nuorisotoiminta - nuorisoravikerho

Vermon nuorisotoiminta on siirtynyt maaliskuussa 2018 Vermon ravikoululle. Ravikoulu tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua raviurheilun jännittävään maailmaan ja poniraviurheiluun turvallisesti ohjaajan kanssa. Ponikerho järjestetään maanantaisin ravikoulun tiloissa sekä lisäksi toimintaa järjestetään keskiviikkoisin ravien yhteydessä. Ravikoulun talli on avoinna ravien aikaan klo 17:00-19:30. Päivän teemasta riippuen, ravien ohjelmassa on usein vauhdikkaita tempauksia, joihin nuoret pääsevät halutessaan osallistumaan. Vermon ravinuoret järjestävät myös hauskoja hevosaiheisia retkiä.


Ravinuorten KEPPARIKERHO  NonStop -ilmoittautuminen!

● 7-15 -vuotiaille keppihevosista kiinnostuneille
● Syyskausi 25 € (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi).
● Kerhopäivät keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
● Kerhopaikka: RAVAAMO ♥ tai ravikoulun talli

Kepparikerhoa pidetään keskiviikkoisin lukujärjestyksen mukaan ravinuorten tiloissa Vermon katsomorakennuksessa tai ravikouluntallissa. Kerho sisältää monipuolista kivaa tekemistä keppihevosten parissa mm. askartelua, esteratsastusta ja muita kepparitreenejä. Samalla tutustutaan raviurheiluun. Kerhohinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja tarvittavat välineet. Oman kepparin voi ottaa mukaan. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.
Kerhon vetäjänä toimii keppariohjaaja Sonja. Lisätietoa: ravikoulu@hevosopisto.fi

Tervetuloa mukaan!

 


Ravinuorten PONIKERHO                  NonStop -ilmoittautuminen!

●  Kaikille 7-15 -vuotiaille
●  Syyskausi 25 € (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi)
●  Kerhopäivät maanantaisin klo 17.00 – 18.30

Kiinnostaako ponit? Tule mukaan ravinuorten ponikerhoon! Ponikerhossa puuhataan kerran viikossa kivojen pikkuponien kanssa Vermon Ravikoulun tiloissa. Opettelemme hoitamaan, harjaamaan ja käsittelemään poneja sekä tunnistamaan erilaisia raviponin varusteita. Jokaiselle lukukaudelle laaditaan lukujärjestys, josta voi seurata tulevia teemoja. Kerhohintaan sisältyy ohjaus, materiaalit ja tarvittavat välineet. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.

Tervetuloa ponikerhoon!
 


Nappipaja

Ravinuorten Nappipajassa tehtaillaan rintanapit mm. Vermon asiakastilaisuuksiin. Lempihevoselle tai -ponille voi myös suunnitella ja tilata ihan ikioman rintanapin! Yritykset voivat teettää omia nappeja esim. promootiotarkoituksiin ja yhdistykset varainhankintansa tueksi. Hinta määräytyy nappisarjan koon mukaan. Myös isompien erien tilaaminen on mahdollista. Nappipajan tuotto käytetään lyhentämättömänä raviurheilun nuorisotoiminnan tukemiseen Vermossa.
Nappitilaukset ja tiedustelut: ravikoulu@hevosopisto.fi tai 040 865 1596/ Hanna

Nappihinnasto >>

Vermon uudet nuorisotilat ravikoulun tallissa

Nuorisotoiminta on siirtynyt ravikoulun vetovastuulle maaliskuussa 2017. Samalla olemme siirtäneet aktiivisen nuorisotilan ravikoulun luokkahuoneeseen. Haluamme, että lapset pääsevät mahdollisimman lähelle poneja ja hevosia sekä pääsevät tuntemaan tallin tuoksun ja kavion kopseen tallialueen sydämessä. Ravikoulun talli on avoinna aina ravien aikana ja sinne ovat Vermon ravinuorten jäsenten lisäksi tervetulleita tutustumaan kaikki muutkin kiinnostuneet. Ravikoulu luokkahuoneessa on TV, josta voi katsella raveja Suomesta, Ruotsista tai Ranskasta. Lisäksi luokkahuoneessa voi piirtää, askarrella nimikylttejä tai rusetteja poneille ja tehdä rintanappeja. Ravinuorille on luokkahuoneessa myös kaakao ja teetarjoilu.
Ravikoulun tallin sijainti: tallialueella, Finntack liikkeen takana, oven yläpuolella lukee Vermon Ravikoulu.

Tervetuloa tutustumaan!


Poniraviurheilu

Pääradalla ajetaan ponilähtöjä ympäri vuoden, yhteensä noin 40 kpl vuodessa. Yleensä alkukesästä ja loppukesästä järjestetään Kultakenkä-poniravit, joissa on 8-10 ponilähtöä eritasoisille kilpailijoille. Ponien suurkilpailuja ajetaan noin 15 kpl vuodessa. Näistä perinteikkäin on vuodesta 2000 alkaen ajettu nopeimpien shetlanninponien Hevosurheilu KipinäCup, jonka karsinnat ajetaan keväällä/kesällä ja finaali Suuren Suomalaisen Derbyn yhteydessä syyskuussa.
Kilpailemaan päästäkseen poniohjastajan pitää käydä P-ajolupakurssi sekä hankkia kilpailulisenssi ja ponille kilpailuvakuutus. Ponilla pitää olla ravikilpailuoikeus ja se pitää olla treenattu kilpailukuntoiseksi. Lisäksi sekä ohjastajalla, että ponilla pitää olla kilpailemiseen sopivat ravivarusteet. Vermon raveissa ponistarttareille on varattu tallialueelta oma ponivarikko valjastamista varten. Yleisöllä on vapaa pääsy tutustumaan raviponeihin ja ponivarikon toimintaan.
Osa lähdöistä on suunnattu A-kategorian poneille eli shetlanninponeille ja osa isommille B-kategorian poneille. Vermon ponilähdöissä voittajaponille on palkintona loimi ja pokaali, sekä kolmen parhaan ponin ohjastajajille kunniapalkinnot. Lisätietoa ponilähdöistä ja raviponitoiminnasta sekä poniravikilpailusäännöt löytyvät Suomen Hippos ry:n nuorisosivuilta osoitteesta www.hippos.fi.

Jos ponilla ajaminen kiinnostaa, niin katso tarjolla olevat kurssit: www.vermonravikoulu.fi


Poniohjastajaliiga

Vuosittain palkitaan parhaiten vuoden aikana Vermon ponilähdöissä ajokeillaan pärjänneet nuoret ohjastajat. Vuodenvaihteen jälkeen kolme parasta ponikuskia kutsutaan palkintoseremonioihin palkittaviksi samaan aikaan hevosliigan kärkikolmikon kanssa.


Liity Vermon ravinuorten jäseneksi

Jäsenmaksu 25 euroa vuodessa.

Jäsenedut:

  • Kärryillä-jäsenlehti 4 x vuodessa
  • Käsiohjelma ja ilmainen sisäänpääsy
  • Alennuksia yhteistyökumppaneilta
  • Nuorisotilat käytössä ravien aikaan
  • Vakuutus toimintaan osallistuttaessa

Liity jäseneksi:
https://www.jasentieto.fi/public/SeuranValinta.aspx?ryhma=suomenhipposry