Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

VERMON VERKKOPALVELUN HENKILÖREKISTERIN REKISTERISELOSTE Henkilörekisterilain (471/87) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
REKISTERINPITÄJÄ

VERMON RAVIRATA OY Ravitie 1, 00370 Helsinki

HENKILÖREKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ
Heikki Häyhä, Vermon Ravirata Oy Ravitie 1, 00370 Helsinki heikki.hayha@vermo.fi

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS
Henkilötietojen käyttötarkoituksena on Vermon Ravirata Oy:n ja Käyttäjän välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito ja Vermon Ravirata Oy:n mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

KUVAUS REKISTERÖITYJEN RYHMÄSTÄ
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Vermon Ravirata Oy:n verkkopalvelun Käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

KUVAUS REKISTERÖITYIHIN LIITTYVISTÄ TIEDOISTA
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilötiedot: - Henkilön etu- ja sukunimi - Syntymävuosi - Sukupuoli - Osoite, postinumero ja -toimipaikka - Puhelinnumero - Matkapuhelinnumero - Sähköpostiosoite
  • Personointitiedot: - Kilpailija/valmentaja - Nuorisotoiminnassa mukana oleva - Totopelaaja - Raveista kiinnostunut - Hevosen omistaja

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja, joiden perusteella Vermon Ravirata Oy voi luokitella käyttäjiä.

SÄÄNNÖNMUKAISTEN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Tietoja ei luovuteta Vermon Ravirata Oy:n ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.