Suurkimppa - Team Vermo

Team Vermon osakkaat ilmaiseksi Finlandia-viikonloppuun

Kaikki Team Vermon osakkaat pääsevät ilmaiseksi Finlandia-viikonloppuun 30.4.-1.5. Osakkaat - muistakaa lunastaa aluepassit pääovien edustalla olevalta infoteltalta. Finlandiassa arvotaan lisäksi kaikkien osakkaiden kesken yksi kahden hengen A-luokan hytti Hevosurheilun Elitloppet-lukijamatkalle.

Bolt Kronos hienosti toinen Vermon illassa

Suurkimpan hevonen Bolt Kronos teki hienon juoksusuorituksen keskiviikkona 13. huhtikuuta 2022 ja oli komeasti toinen. Ohjaksissa oli Hannu Torvinen, joka kannusti orin vahvaan suoritukseen. Tästä on hyvä jatkaa!

Toinen hevonen hankittu!

Suurkimpan toinen hevonen on Bolt Kronos, joka hankittiin ruotsalaisen Travera-sivuston internethuutokaupasta. Lue lisää tiedotteesta. Kuvia hevosesta löytyy Facebook-päivityksestä.

No Limit Giantin valmennus etenee

Alkusyksystä Suurkimpan varsaa on opetettu ohjasajoon ja kärryt perässä treenaus sujuu. Katso "Lillin" kuulumiset kimpan Facebook-sivulta >>. Meitä on porukassa jo yli 200 osakasta ja uusia osuuden ostajia on tullut mukaan tasaiseen tahtiin. Starttihevosta Nina Pettersson-Perklénin valmennukseen on etsitty, mutta vieläkään ei ole tärpännyt. Toivottavasti pian löytyy sopiva starttihevonen, jolla päästään kilpailemaan.

No Limit Giant Team Vermon ensimmäinen kiinnitys

Team Vermon perheeseen on valittu ensimmäinen hevonen, lämminverivarsa No Limit Giant. "Varsaa hankkiessa suku ja rakenne ovat tärkeimmät asiat ja ne ovat No Limit Giantilla kohdallaan. Jokainen yksilö näyttää tasonsa, kun niitä päästään treenaamaan ja aikanaan kilpailemaan", kertoo hevosen valmentaja Pekka Korpi. Varsa saapui Vermo Areenalle ma 16.8. ja on ollut jo hyvän aikaa harjoittelussa Korven tallilla. Harjoittelu on hyvällä mallilla - lisää voit seurata Team Vermon somekanavista!

(kuva Niina Pellinen)

Suurkimpassa on osakkaita tällä hetkellä hieman yli 200. Seuraavaan vaiheeseen siirrytään viimeistään 250 osakkaan kohdalla.

Suurkimppa - Team Vermo

Suurkimppa on uusi hevosenomistamisen kimppamuoto, jossa yhdistetään enintään 1000 yksityishenkilöä sekä enintään 20 kumppaniyritystä yhteen (yhteensä 1000 osakasta).

Osakkaat muodostavat tallin nimeltä Team Vermo.

Team Vermon tavoitteena on hankkia talliin useita hevosia - toiminnan 1. vaiheessa (kesä 2021 – 31.12.2023) on suunniteltu hankittavan Suurkimpalle neljä hevosta (kts. alempana kohta Hevoset).

Valmentajina toimii alan parhaimmistoa, muodostaen Dream Teamin (kolme valmentajaa neljästä on kiinnitetty):

- Pekka Korpi
- Nina Pettersson-Perklén
- Emma Väre

 

Suurkimpan tarkoitus

Luoda jännittäviä hetkiä hevosten ja raviurheilun parissa, mahdollistaa yhdessäolo hyvien ystävien ja tiimiläisten seurassa Vermo Areenalla sekä kehitellä yhteistä tekemistä myös ravien ulkopuolella (hyvinvointia, liikuntaa, aktiviteetteja, jne.). Lisäksi voidaan tehdä mm. ravimatkoja niin kotimaan radoille kuin ulkomaan mielenkiintoisiin kohteisiin - mitä vain osakkaat keksivätkään!

Haluamme lujittaa yhteisöllisyyttä Vermo Areenan lähialueella sekä ravisuomessa.

Urheilullisena tavoitteena on menestyminen leveällä rintamalla kaviourilla.

 

Voinko liittyä Team Vermoon ja paljon osakkuus maksaa?

Kuka tahansa yksityishenkilö voi ostaa osakkuuden Suurkimppaan ja tulla tärkeäksi osaksi Team Vermo -ravitallia. Osakasmaksu on 500 €, joka kattaa kustannukset vuoden 2023 loppuun asti (1. vaiheen loppuun). Kyseessä on noin 2,5v ajanjakso (kun lähdet heti mukaan toimintaan) eli kuukaudessa summa on vain n. 16-17 €.

Osakasmaksun voi suorittaa halutessaan myös kahdessa erässä, 255€ (1. erä) + 255€ (2. erä), yhteensä 510€. Toinen erä täytyy maksaa viimeistään 3kk päästä ensimmäisen erän maksusta.

Tästä linkistä pääset ostamaan osakkuuden (huomioi kaksi eri mahdollisuutta - kertamaksu tai kahdessa erässä maksaminen).

 

Osakkuuden sisältö 

Osakkuus sisältää kaikki hevoshankintoihin ja juokseviin kuluihin liittyvät maksut Suurkimpan 1. vaiheen ajaksi eli vuoden 2023 loppuun asti (tarkempi erittely Suurkimpan säännöissä). Osakkuudella osaomistat Team Vermon upeat hevoset - pääset seuraamaan heidän kasvuaan ja elämää huippu-urheilijoina!

Lisäksi saat kausikortin (2,5 vuodeksi, arvo n. 220 €) Vermo Areenan ravitapahtumiin, joka pitää sisällään kaikki Vermon Keskiviikot sekä ravilauantait (poikkeus suurravit, joihin osakkaille alennusta). Vuoden 2022 Finlandia-Ajoon (30.4.-1.5.) osakkaille vapaapääsy (arvo 50 €). Kausikortti on voimassa vuoden 2023 loppuun asti ja tulee osakkaille Vermon mobiilisovellukseen.

 

Suurkimpan kaksi vaihetta

1. vaihe: Ajanjakso toiminnan alusta (alkukesä 2021) vuoden 2023 loppuun asti. Hevosiin liittyvät kustannukset on katettu osakkuusmaksulla koko tämän ajan.

2. vaihe: Vuoden 2024 alusta toiminta jatkuu (mahdollinen vuosimaksu osakkaille). Osakkaat voivat päättää jatkosta syksyn 2023 aikana.

 

Hevoset

Suurkimppaan valitaan hevosia osakasmäärän kasvun mukaan:

 • alle 250 osakasta: Pekka Korpi (lämminverivarsa No Limit Giant)
 • 250-499 osakasta: Pekan lisäksi Nina Pettersson-Perklén (lämminverinen kilpahevonen)
 • 500-750 osakasta: Pekan ja Ninan lisäksi Emma Väre (lämminverinen kilpahevonen)
 • yli 750 osakasta: Pekan, Ninan ja Emman lisäksi neljäs valmentaja (suomenhevonen)

Suurkimpan tavoitteena on kerätä 1000 osakasta, jolloin saamme talliin kaikki neljä hevosta. Neljäs valmentaja julkaistaan projektin edetessä.

Hevosten hankinnasta vastaavat valmentajat edustajiston kanssa yhdessä määrittelemällä läpinäkyvällä tavalla.

 

Päätöksenteko

Suuren osakasmäärän takia päätöksenteko on keskitetty edustajistolle (7 henkilöä). Team Vermon edustajisto:

- Miika Lähdeniemi, tiedottaja / kimpanvetäjä
- Tomi Himanka
- Lauri Hyvönen
- Ossi Vasala
- Maarit Rekola, sihteeri
- Heikki Häyhä, puheenjohtaja (WhatsApp 044 301 8363)
- Myöhemmin valittava toinen tiedottaja / kimpanvetäjä

Edustajisto on osakkaiden helposti tavoitettavissa, jotta jatkuva yhteydenpito säilyy.

Lue säännöt täältä >>

Osta osuus täältä >>

Lisätietoa:

Heikki, +358 44 301 8363

heikki.hayha@vermo.fi


Q&A: (kysymyksiä ja vastauksia)

 

Miten hevoset valitaan?

Jokainen valmentaja valitsee hevosen yhdessä määritellyllä tavalla. Edustajisto keskustelee valmentajan kanssa valintakriteereistä ja on valintaprosessissa valmentajan mukana.

 

Mitä hevosille tapahtuu 1. vaiheen jälkeen?

Hevoset jatkavat Suurkimpan toiseen vaiheeseen. Mahdollisia muutoksia kokoonpanoon voidaan tehdä, mutta niistä päätetään viimeistään syksyllä 2023, jolloin jokainen osakas voi arvioida jatkoaan Suurkimpassa.

 

Miten pääsen seuraamaan hevosia?

Meitä osakkaita on niin paljon, että annetaan päivittäinen työrauha valmentajille. Sovitaan yhteisiä tapaamisia esim. Vermo Areenalle, johon valmentaja tuo hevosen tavattavaksi. Valmentajat tiimeineen sitoutuvat informoimaan hevosten elämästä, harjoittelusta ja kilpailemisestä yhdessä Team Vermon tiedottajien kanssa. 

Seurataan suurin joukoin hevosten kilpailemista paikan päällä Vermo Areenalla sekä muilla raviradoilla.

 

Olen jo ostanut kausikortin vuodelle 2021. Miten menetellään?

Jos lähdet Team Vermon osakkaaksi Suurkimppaan, sinulle kompensoidaan jo ostettu kausikortti.

 

Luin säännöistä, että Vermo Areenan osuus on 70 € osakasmaksusta. Mitä se pitää sisällään?

Vermo Areena järjestää jokaiselle osakkaalle kausikortin koko 1. vaiheen ajaksi, 31.12.2023 asti (arvo n. 220 €). Kausikortti sisältää kaikki Vermon keskiviikot ja valtaosan ravilauantaista (pois lukien suurtapahtumat Derby ja Finlandia-Ajo). Kuitenkin kesän 2021 osakkuuden ostaneet pääsevät Suureen Suomalaiseen Derbyyn 3.-4.9.2021 (arvo 40 €). Etu on henkilökohtainen.  
Muutos elokuussa 2021 tiukentuneiden koronarajoitusten takia:
Osakkaat saavat vapaapääsyn vuoden 2022 kaksipäiväiseen Finlandia-Ajoon. Edut ovat henkilökohtaisia.

Vermo Areena rakentaa Team Vermolle (Suurkimppa) oman mobiilisovellusalustan, johon osakkaille tulee mm. etuja Vermo Areenalle sekä Vermo Areenan palveluihin ja tuotteisiin. Lisäksi Vermo Areena sitoutuu kehittämään hevosten seuraamista myös kauempana asuville osakkaille.

Vermo Areena on vastuussa kimpan myynnistä ja markkinoinnista omakustanteisesti. Arvostamme kovasti, jos tuet myyntiprosessissa ja saamme sanaa levitettyä Suurkimpasta yhdessä.

 

Mitä yritys saa yhteistyökumppanuudesta Team Vermon / Suurkimpan kanssa?

Yrityksen edut Suurkimpan kumppanina:

 • Tärkeä osa suurta raviyhteisöä
 • Kumppani omistaa yhden osuuden
  • Kumppanin toivotaan lahjoittavan mahdollisen palautussumman hyväntekeväisyyteen vuoden 2023 jälkeen
 • Kaksi henkilöä yrityksestä voi osallistua ilmaiseksi Vermo Areenan ravitapahtumiin (pois lukien suurtapahtumat) sopimuskauden ajan
  • Ilmainen sisäänpääsy kahdelle myös Suureen Suomalaiseen Derbyyn 3.-4.9.2021
 • Kumppanin logo Team Vermon nettisivuilla sekä mobiilisovelluksessa
 • Kumppanin maininta sosiaalisessa mediassa satunnaisesti eri tilanteissa
 • Näkyvyys Vermo Areenan etuaidassa kaviouran päärakennuksen puolella
  • 3m x 1m alue per kumppani
  • Kumppani saa valita parhaan vapaana olevan paikan
 • Kumppani Suuren Suomalaisen Podcastin -jaksossa vieraana kumppanuuskauden aikana
 • Tandem-ajelu (6 hlöä) totoraveissa kumppanuuskauden aikana (yksi kerta)
 • Mahdollisuus esitellä yrityksen toimintaa Suurkimppalaisille yhteistilaisuudessa

 

Mitkä ovat edustajiston kokouspalkkiot?

Edustajisto toimii rakkaudesta lajiin, kokouspalkkiota ei ole.

 

Mikä toimintamuoto Suurkimpalle on valittu?

Yhtymä