Ajankohtaista

3vihjaa ja olosuhdetiedot kauden päätösraveihin

ke 29. joulukuuta 2021 11.37.00

Kolmivuotiaiden suurkilpailu Uudenmaan Upein tähdittää Vermon vuoden viimeistä keskiviikkoiltaa. 3vihjaajista Tanja Goman-Nieminen ja Tapio Lehtoranta saavat jännittää UU-kisassa. Hannu Korvella on kaksi hevosta mukana perinteisessä Neljä Kilometriä-lähdössä. Toto65-peli sulkeutuu keskiviikkona poikkeuksellisesti jo kello 18.20.

 

Tanja Goman-Niemisen vuosi valmentajana on ollut uran paras euroissa mitattuna. MAS For You voitti marraskuun lopulla Kasvattajakruunun, jossa Magic Madonna ja Birgit Combo jäivät taakse. Tammahambossa MAS For You piti Dusktodawn Boogien takanaan. Magic Madonna ja MAS For You ovat kuumimmat ennakkosuosikit tämän illan suurkilpailussa.

 

Hannu Korpi on tekemässä jälleen hienoa vuotta niin valmentajana kuin ohjastajana. Hän vietti joulun Uumajassa, ja joulupäivänä Oilsheik voitti Klass I -sarjan ja Grainfield Aiden oli kolmas kultadivisioonassa. Korven kaksikko jatkaa Vermon ultrapitkän matkan kisassa.

 

Tapio Lehtorannan vuosi kasvattajana ja omistajana on ollut täysosuma. Magic Madonna on menestynyt hienosti 3-vuotislähdöissä ja lähtee jahtaamaan Uudenmaan Upeimman voittoa yhtenä suosikeista. Isosisko Magical Princess voitti 4-vuotiskisoista arvostetuimman eli Suuren Suomalaisen Derbyn.

 

3vihjaa:
 

 

Ratamestarin videohaastattelu: