Ajankohtaista

3vihjaa Kuumaan Keskiviikkoon

ti 3. elokuuta 2021 16.57.00

Vermo Areenan elokuu alkaa tasokkailla kisoilla, joiden kohokohta on kahdeksantena lähtönä ajettava Derby-kenraali.
 

Keskiviikon Toto65-pelissä on tarjolla 65 000 euron jackpot. Lisäksi yhdelle täysosumalle on takuupotti 150 000 euroa. 3vihjaajat Niina Tapani, Sipi Erkkilä ja Tapio Lehtoranta ovat rakentaneet vihjerivit. Vihjaajilla on luottoa erityisesti Derby-kenraalissa kilpailevaan Magical Princess -tammaan.

 

Niina Tapani valmentaa viittä hevosta Forssan seudulla. Lisäksi kotitallilla käyskentelee siitostammoja ja varsoja. Niinan kasvattama ja omistama Picardie kuuluu neloskohteen suosikkeihin.

 

Sipi Erkkilä on Forssassa asuva satakuntalainen, joka toimii nykyisin Porin raviradan ratamestarina. Erkkilän 3-vuotias Deep Blue Font on aloittanut uransa lupaavasti. Se on kakkoskohteena ajettavan kolmivuotislähdön suosikkeja takamatkaltakin.

 

Tapio Lehtoranta on vihtiläinen kasvattaja ja omistaja. Jokikunnan Tila Oy on kasvattanut joko yksinään tai porukassa ison joukon hevosia. Magical Princess on Jokikunnan Tilan ja Star-Racingin kasvatti. Sen emä Magical Queen oli hieno kilpatamma, joka on aloittanut upeasti myös siitoksessa.