Ajankohtaista

3vihjaa: Tuoko oma hevonen syntymäpäivälahjan Derby-karsinnassa?

ke 21. elokuuta 2019 07.57.00

Suuren Suomalaisen Derbyn karsinnoista neljä on tänään myös Toto64-pelin kohteena. Suurimmaksi suosikiksi on kohonnut omassa karsintalähdössään Lewis Ale (T64-5), jonka ykköshaastajaksi uumoillaan Peanutsia. Ikäluokan kärkinimi Graceful Swampin karsinta juostaan ensimmäisenä jo ennen 64-kohteita.

Tasaisemmin veikatuista karsintaeristä löytyy myös 3vihjaajien hevoset. Hannu Isotalon valmentama Tattoo Avenger (T64-1) kilpailee vielä pienellä voittosummalla, mutta on hyvältä paikalta karsintalähtönsä avainhevosia. Hannu Laakkosen treenaama Knows Best (T64-4) on yksi suosikeista karsintaerässä, jossa Callela Louis ja Jolly Roy keräävät myös paljon kannatusta. Knows Bestin valmentaja Hannu Laakkonen viettää keskiviikkona 50-vuotissyntymäpäiviään.

Kolmas vihjaaja Teemu Keskitalo taas ohjastaa K.G. Bertmarks Minne -karsinnassa Rambo Rivneriä. Amatöörilähdön karsinnasta kaksi parasta valjakkoa on velvoitettu osallistumaan finaaliin, joka ajetaan Malmössä Jägersron raviradalla Ruotsin Derby-päivänä sunnuntaina 1.9.