Ajankohtaista

3vihjaajat luottavat myös muiden vihjaajien hevosiin

ke 18. elokuuta 2021 11.17.00

Markku Punkarin The Next One US, Maiju Petriläisen Roseland ja Piia Sjöblomin Brazen Leonore, siinä keskiviikon 3vihjaajien omat hevoset. Hevoskolmikko löytyy jokaisen vihjaajan rivistä.

 

Markku Punkari on kasvattanut hevosia 1970-luvulta saakka. Match-ravurit ovat laajasti tuttuja, johtotähtenä totta kai Raviliiga HIFK:n supertähti Mascate Match. Punkari on hankkinut uusia tammojen Yhdysvalloista, tänään kilpaileva The Next One US on yksi niistä.

 

Maiju Petriläisellä on todella kansainvälinen ura hevosenhoitajana. Hän on työskennellyt Fabrice Souloyn tallilla Ranskassa, Alessandro Gocciadoron talleilla Ruotsissa, Italiassa ja Ranskassa sekä Björn Goopilla Ruotsissa. Nyt Maiju on kotimaassa ja työskentelee Tuomas Korvenojalla. Lisäksi hän valmentaa itse Roselandia.

 

Piia Sjöblom on hurjassa voittovireessä kiitävän Brazen Leonoren kasvattaja, omistaja ja valmentaja. Lexus Fontin 6-vuotias tytär on pelaajien todellinen luottohevonen. Se on kilpaillut 37 kertaa, voittanut 10 lähtöä ja ollut 11 kertaa kakkosena. Jacques Hyneman on Piian toinen valmennettava.

 

The Next One US, Brazen Leonore ja Roseland kilpailevat TammaCupin enintään 30 000 euroa tienanneiden karsintalähdöissä.

 

3vihjaa: