Ajankohtaista

3vihjaajat saavat jännittää Helsinki-Ajossa - illalla kevättalviset olosuhteet

ke 30. maaliskuuta 2022 11.21.00

Keskiviikkona ravataan pienessä pakkassäässä, iltapäivälle ja illalle on ennustettu lumikuuroja. Ratamestarin mukaan kavioura on pakkasten myötä hiekkapintainen talvirata. Eri balanssit ovat mahdollisia valmentajien harkinnan mukaan.

Suurkilpailu Helsinki-Ajo on illan superlähtö. Voittajalle on luvassa kymppitonnin ykkösen lisäksi paikka Finlandia-Ajoon. Anne Kankaan Tito C.A., Kimmo Aholan Thai Profit ja Timo Hulkkosen Next Direction kuuluvat lähdön suosikkeihin.

Tito C.A. on noussut hurjaan kuntoon ja aloittanut tämän kauden kahdella voitolla. Kangas on valinnut oman systeeminsä varmaksi neloskohteen Bosse Nicen.

Thai Profit palasi helmikuun alussa lähes vuoden tauolta nelossijalla. Viimeksi ruuna oli kolmas, ja voitokkaan menijän kunto on nousussa. Montélähdön Van Kronos on Aholan rivin varma.

Next Direction voitti viime vuonna Helsinki-Ajon ja sijoittui Finlandia-Ajossa kakkoseksi Hickothepoohin jälkeen. Next Direction juoksee keskiviikkona kauden toisen starttinsa ja on peliprosenteissa suosikki. Hulkkonen valitsi rivinsä varmaksi Bosse Nicen.

3vihjaajat ovat neljän ensimmäisen kohteen suosikkien osalta todella yksimielisiä. Avauskohteen 4 Rarity Red, kakkoskohteen 10 Van Kronos, kolmoskohteen 7 Bridge Commander ja neloskohteen 1 Bosse Nice ovat kolmikon ykkössuosikit.