Ajankohtaista

Ambrogio, Ukkoherra ja Werner Ors 3vihjaajien suosikit

ke 3. marraskuuta 2021 11.17.00

Johannes Nevanlinna, Saana Lehmussaari ja Mats Havulehto ovat keskiviikon 3vihjaajat. Kolmikolla on kolme yhteistä ykkössuosikkia, kakkoskohteen Ambrogio, kolmoskohteen Ukkosherra ja vitoskohteen Werner Ors.

Johannes Nevanlinna on hevosvarusteita valmistavan Finntack Oy:n toimitusjohtaja. Yhtiöllä on varustemyymälät Vermossa, Lahdessa ja Teivossa. Norjassa myymälöitä on Birin, Bjerken ja Momarkenin radoilla. Myös Solvallassa ja Pariisin lähellä sijaitsevassa Grosboisin valmennuskeskuksessa on Finntackin myymälä. Tänään Vermossa ajetaan kaksi Finntack Cupin karsintalähtöä. Finaali on lauantaina 13. marraskuuta.

Saana Lehmussaari on kimpanvetäjä ja osaomistaja. Toto65-pelin päätöskohteessa juoksee kimppahevonen Jakob B.Boko, joka aloittaa kilpailemisen Suomessa. Saana on tuttu myös Vermon ja Jokimaan tallialueella, joissa hän toimii lähdönjärjestäjänä.

Mats Havulehto kuuluu tämän vuoden Salamakypärät-ohjastajiin. 10 ajetun osalähdön jälkeen Mats on seitsemäntenä. Vermossa syyskuun lopulla ajetun Salamakypärät-lähdön Mats voitti Zumu De La Vegalla. Mats työskentelee Katja Melkon tallilla Ruotsissa. Hän voitti Bellatrix Clubilla syyskuussa Gävlessä.