Ajankohtaista

An-Dorra ravasi Derbyn Talvisuosikki -kisan voittoon

to 18. maaliskuuta 2021 08.27.00

Vermo Areenan keskiviikkoilta tarjosi huippu-urheilua jo ennen 65-kierrosta. Derbyn Talvisuosikissa viisi hienoa 4-vuotiasta palasi kilpakentille. Reino Palomäen An-Dorra jatkoi siitä, mihin viime kausi päättyi. Tammalla on nyt puhdas voittorivi viidessä viime kilpailussa.

Jukka Torvinen ajoi An-Dorran päättäväisesti johtopaikalle, vaikka sinne mieli myös Magical Princess. 15,6-vauhtisen avauspuolikkaan jälkeen Torvinen sai hillitä vauhtia. Kierros mentiin 19,3.

An-Dorra kiskaisi jo loppukaarteessa selvän eron muihin ja paineli 7 000 euron voittoon ajalla 17,0a/2620m. Pekka Korven Magical Princess kiri kolmannesta sisältä terävästi kakkoseksi. Johtavan takana ravannut Arcie’s Arsenal seurasi kolmanneksi.

”An-Dorra näytti juuri siltä kuin se tuntui hiitillä. Kotona sitä on pitänyt vain hillitä, ettei se mene liian kovaa. Seinäjoella ajetaan seuraavaksi ja sitten Kuopio Stakes, vaikkei sillä ole aiemmin ajettu mailia. Jos An-Dorra menee eteenpäin, niin sitten ajetaan Suur-Hollola. Siihen se on maksettu”, Palomäki sanoi.

Toto65-kierros käynnistyi Kivikylä Voimaliigalla. Pekka Korpi ajoi Arctic Loverin keulaan avauspuolikkaan jälkeen. Hannu-Pekka Korven valmentama ori sai keulassa vetää maltillista vauhtia. Maalisuoralla Ubertino Grif kiri tulisesti ja pääsi aivan Arctic Loverin rinnalle. Maalikuvan tutkimisen jälkeen Arctic Lover julistettiin voittajaksi. William Birdland kesti johtavan rinnalta kolmanneksi.