Ajankohtaista

Autetaan yhdessä Ukrainan sodasta kärsiviä

ti 1. maaliskuuta 2022 16.42.00

Vermo Areena lahjoittaa keskiviikon 2.3. ravien osallistumismaksut Suomen Punaisen Ristin kautta Ukrainan konfliktista kärsivien tukemiseen.

Ukrainan sodasta kärsivät tarvitsevat kaiken mahdollisen avun ja jokainen pienikin teko on tarpeen. Vermo Areena on päättänyt lahjoittaa keskiviikon 2.3. ravien osallistumismaksut (10 euroa/hevonen) lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen.

Lisäksi hevosellaan Karlo keskiviikon raveihin osallistuva Janne Bährend haastaa kaikki omistajat ja valmentajat lahjoittamaan osan mahdollisista palkintorahoista Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi esimerkiksi juuri Punaisen Ristin kautta.

”Jokainen voi lahjoittaa vaikkapa kymmenen prosenttia palkintorahoista ja haastan samalla myös ensi lauantain ravien omistajat ja valmentajat tekemään samoin. Näin voimme yhdessä auttaa ukrainalaisia kauheassa tilanteessa”, Bährend sanoo.

Hevosyhteisössä on herännyt halu auttaa sekä huoli hevosihmisistä ja hevosista sodan keskellä. Parhaiten apu menee perille luotettavien kansalaisjärjestöjen kautta, kuten esimerkiksi Unicefin, Pelastakaa Lapset ry:n, tai Suomen Punaisen Ristin kautta.