Ajankohtaista

Avoin ilmoittautuminen käyttöön Vermo Areenan raveissa

pe 13. toukokuuta 2022 09.30.00

Vermo Areenan keskiviikkoraveissa siirrytään avoimeen ilmoittautumiseen keskiviikon 25.5. raveista lähtien.

Avoimessa ilmoittautumisessa jokainen pystyy reaaliajassa seuraamaan, mitä hevosia on ilmoitettu ravipäivän sarjoihin. Listat ilmoittautuneista on nähtävissä Heppa-järjestelmässä, ja valmentajat näkevät avoimen ilmoittamisen tilanteen Oma Tallista.

Keskiviikkoravien ilmoittautumiset päättyvät normaalisti edeltävänä torstaina klo 9. Avoimen ilmoittautumisen lisäksi Vermossa siirrytään käytäntöön, jossa hevosia ei voi ilmoittaa klo 9 jälkeen myöskään sellaisiin sarjoihin, joissa on mahdollisesti hevosvajausta.

”Avointa ilmoa kokeiltiin talvella muutamissa Vermon keskiviikkoraveissa ja kokemukset avoimesta ilmoittautumisesta muilla raviradoilla ovat olleet pääosin myönteisiä. Nykykustannuksilla varsinkin kauempaa saapuvat haluavat ymmärrettävästi nähdä, millaisia hevosia on tulossa lähtöihin mukaan”, Vermo Areenan kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi taustoittaa.

”Toivomuksena on edelleen, että hevoset ilmoitetaan sarjoihin mukaan hyvissä ajoin. Jotta avoimen ilmon perusajatus toteutuu, ilmoittautumisajan päätyttyä ei jatkossa oteta hevosia mukaan edes niin sanottuihin vajaisiin sarjoihin.”