Ajankohtaista

Bag’s Simoni toi voiton Heiskanen-Halmeelle

ke 6. lokakuuta 2021 21.35.00

Henna Halme ja Veijo Heiskanen saapuivat Vermoon viikonvaihteessa, ja ensi-ilta uudella kotiradalla oli upea. Bag’s Simoni juoksi talliin voiton heti ensimmäisissä raveissa.

 

Henna Halme ajoi Bag’s Simonin johtopaikalle. Suosikki Deangelo eteni rinnalle, mutta ohi ei ollut asiaa. Avauspuolikas mentiin 09,7 ja kierros 11,8. Bag’s Simoni piti paikkansa loppuun saakka ja voitti ajalla 11,2a/1620m. Deangelo oli hyvä kakkonen.

 

"Bag’s Simoni lähti tosi hyvin, ja kun Moilanen (Deangelo) ei hakenut aktiivisesti keuloja, niin päätin ajaa johtopaikalta. Hevonen tuntui tosi hyvältä, ja se on viihtynyt Vermossa", Halme iloitsi.

 

Toto65-kierros käynnistyi suosikkivoitolla. Peter Bonnin omistama ja valmentama Masterstroke Aria kiri varmasti ykköseksi Ari Moilasen ajamana.

 

Kylmäveristen 2620 metrin ryhmässä saatiin uusi Suomen ennätys. Teemu Okkolin ajoi Suvelan Rinssin johtopaikalle. Fransin 5-vuotias poika ei antanut muille mitään mahdollisuuksia, vaan ravasi ykköseksi uudella SE-ajalla 24,8a/2620m. Ennätyksestä tuli 1000 euron bonus. Issakan Valo kiri hyvin ja sai kakkossijan, kun Korven Liideri laukkasi maaliin.

 

"Satsasin tänään lähtöön, ja saimme keulat. Suvelan Rinssi alkaa nyt lunastamaan odotuksia, joita siihen on ollut. Voitto tuli helposti", Okkolin myhäili.

 

Antti Ruokosen ajama Ibn Battuta viiletti keulasta yllätysvoittoon kolmannessa 65-kohteessa. Ennätys kirjoitetaan nyt lukemin 13,6a/1620m.

 

Pekka Korven ajama ja valmentama Jezzet Savoy oli suosikki tammojen neloskohteessa. Se haki johtopaikan ja piti paikkansa maaliin saakka. 3-vuotias ravasi hyvän voittotuloksen 15,5/2120m.

 

"Jezzet Savoy oli tosi rauhallinen tänään ja lähti ravia. Kovaa tultiin loppua, hieno esitys 3-vuotiaalta”, Korpi sanoi.

 

Toto65-kierros päättyi Tuplaa voittosumma -lähtöön. Antti Teivainen täräytti Jukka-Pekka Kauhasen valmentaman Funderbarin johtopaikalle. Valjakko oli omaa luokkaansa ja voitti ajalla 15,0a/2120m.

 

"Jp Kauhanen sanoi, että Funderbar lähtee hyvin, ja niin se lähti. Kaarrejuoksuissa on ollut ongelmia, siksi oli hyvä päästä sisäradalle. Lahjoja hevosella on paljon", Teivainen kertoi.

 

Hienosta urheilusta saatiin nauttia jo ennen 65-kierrosta. Antti Teivainen päästeli Olavi Nisosen valmentamalla Pauhiksella keulasta kylmäveristen ykkössarjassa voittoon ajalla 24,5a/2120m. U.R.Faxe seurasi kakkoseksi.

 

Juniorikypärät-sarjan osalähdössä mentiin hurjaa kyytiä. Siiri Mäkisen ajama ja valmentama Werner Ors meni keulassa, ja Veijo Heiskasen valmentama Celsius Evo rummutti rinnalla. Werner Ors meni ykköseksi ajalla 12,2a/2120m. Sara Hautamäen ajama Celsius Evo oli hyvä kakkonen.


Lue lisää Juniorikypärät-lähdöstä tästä linkistä.