Ajankohtaista

Bee Combo kiri Derbyn Kevätsuosikin ykköseksi

ke 23. maaliskuuta 2022 21.46.00

Janne Korven ajama Bee Combo loimitettiin Derbyn Kevätsuosikiksi. Star-Racing Oy:n ja Wipunen varainhallinta Oy:n kasvattama ja omistama S.J.’s Caviarin ja Arctic Helenin poika nousi kertaheitolla yhdeksi varteenotettavaksi nimeksi derbyspekulaatioihin.

 

Pekka Korpi karautti Magic Madonnan johtopaikalle. Nineeleven tuli rinnalle. Deep Blue Font ravasi johtavan takana, ja Bee Combo eteni vähitellen Nineelevenin taakse. Lopussa Bee Combo kiri terhakasti ykköseksi ja vei 6 000 euron ykkösrahat ajalla 15,3a/2620m. Deep Blue Font sai sen verran kiritilaa, että ehti pujotella kakkoseksi. Magic Madonna kesti hyvin kolmanneksi ennen Planbeetä, joka ravasi kolmantena sisäradalla.

 

"Hyvillä mielin lähdin starttiin. Sisäradan hevosia piti kytätä, etteivät ne pääse liian aikaisin kirimään. Bee Combo näytti jo viime syksynä, että se pystyy pärjäämään. Varsinkin pitkät matkat ovat sen mieleen. Kriteriumissa jäi paljon hampaankoloon, kun Bee Combo laukkasi 800 jäljellä.  4-vuotislähdöt ja tietysti Derby ovat päätähtäimet", Janne Korpi sanoi.

 

Janita Antti-Roikon ajama Pastori kiri kylmäveristen Tuplaa voittosumma -lähdön parhaaksi. Sauli Lähdeniemen valmentama ruuna kävi maalisuoralla kovan kamppailun Rannan Pomon kanssa. Kristian Lellan omistama ja valmentama Let Her Go puolestaan ravasi ykköseksi lämminveristen Tuplaa voittosumma -lähdössä. Antti Teivainen sai pidettyä Let Her Golla johtopaikan. Charlene Halm kiri vinhasti, mutta Let Her Go piti ykköseksi.

 

Willow Pride oli Tammatähden kuningatar. Ari Moilanen ajoi I.M.T. Talli Oy:n tähtitamman kärkipaikalle. Markku Niemisen valmentama Willow Pride hallitsi ja voitti ajalla 13,2a/2120m.

 

"Willow Pride näytti tänään tosi hyvältä. Wiivillä ajetaan vielä tämä vuosi kilpaa, ja ensi vuonna aletaan yrittää tehdä pikku-Wiivejä", hoitaja Noora Tuula kertoi.

 

Ari Moilasen tahdissa jatkettiin myös Sisusarjassa. Hän ajoi Pantheran johtaneen Kukkarosuon Veeran rinnalle. Pertti Hakkaraisen tallin Panthera painui päätöskierroksella kärkeen ja meni varmaan voittoon ajalla 28,2/3160m.

 

Kaikki lähdöt voittajahaastatteluineen voi katsoa Vermo Areenan YouTube-kanavalta.