Ajankohtaista

Celsius Evo aloitti keskiviikon Toto65-kierroksen

ke 22. joulukuuta 2021 22.33.00

Jaettava sarja -lähdöt värittivät keskiviikon Toto65-peliä. Henna Halme ajoi Celsius Evon ensimmäisen kohteen ykköseksi.

 

Heiskanen-Halme-tallin Celsius Evo taivalsi johtaneen Capon rinnalla. Vahva Celsius Evo punnersi varmasti ykköseksi ajalla 15,4a/2120m. Vikens Energy kiersi kakkoseksi, Capo oli kolmas.

 

Toisen Jaettava sarja -lähdön voittaja tuli myös johtavan rinnalta. Piia Sjöblomin valmentama Jacques Hyneman oli lopussa vahvin. Tapio Perttunen ajoi voittotuloksen 15,4a/2120m. New Grove Waylon oli johtopaikalta hyvä kakkonen.

 

Tammat kirmasivat kolmannessa 65-kohteessa. Jukka Torvinen karautti Furiosan johtopaikalle. Matti Patrosen valmentama tamma oli ylivoimainen ja viiletti ykköseksi ajalla 17,0a/2120m. Anna K. Garden nousi johtohevosen rinnalle ja sinnitteli kakkoseksi.

 

Neloskohde oli jälleen Jaettava sarja -lähtö. Esa Holopainen istui One Pointin kärryillä. Veijo Pulkan tallin ruuna otti keulat ja piti paikkansa loppuun saakka. Voittotulos oli 16,7a/2120m. Flex To Wheels nousi kakkoseksi.

 

Kylmäveristen 65-kohde oli hienotasoinen. Arto Hammar oli tarkkana ja ajoi Häyrilän Heron johtopaikalle. Rallin Muisto tuli rinnalle ja vaati vauhtia. Häyrilän Hero vastasi loppuun saakka ja venytti ykköseksi ennen Rallin Muistoa.

 

"Häyrilän Hero lähti hyvin. Kun tuli pieni rako, päätin ajaa eteenpäin, kun ajattelin, että keula on saatavissa. Rallin Muisto tuli rinnalle ja antoi painetta, mutta kyllä Häyrilän Herokin jaksaa mennä. Meillä on ollut hieno vuosi", Hammar iloitsi.

 

Toto65-kierros päättyi upeaan esitykseen Jaettava sarja -lähdössä. Antti Veteläisen ajama ja valmentama Astrum kiersi takaa väkevästi voittoon. Kun kärki tuli päätöspuolikkaan 11,8-vauhtia, Astrum tuli vielä sitäkin kovempaa. Ashley Face oli johtavan rinnalta vahva kakkonen. Ennen Vermon starttia Astrum kävi kilpailemassa Rovaniemellä.

 

"Käytiin Lapin lumileirillä hakemassa lisää vauhtia. Hevonen palautui reissusta hyvin. Tämä Vermon startti oli välietappi. Ollaan katseltu naapurimaan lähtöä. Siellä olisi uudenvuodenpäivänä 75-ravit", Veteläinen kertoi.