Ajankohtaista

Corazon Combo voitti titaanien kamppailun – uusintamatsi Seppele-Ajossa?

ke 13. huhtikuuta 2022 21.54.00

Maailmanluokan menoa nähtiin Kolmivuotistähdessä. Pekka Korven Corazon Combo paineli ykköseksi ennen Tetrick Waniaa. Voittajavaljakko sai komeat kannustukset yleisöltä, jota oli ilahduttavan paljon paikalla. Hyvä sportti sai katsojat liikkeelle.

Korpi panosti starttiin ja karautti keulaan ohi Michael Nimczykin. Corazon Combo sai vetää kierroksen maltillisista 18,8-kyytiä. Kun Tetrick Wania nousi Corazon Combon rinnalle, kolmas puolikas paineltiin 10,4. Vauhti pysyi tuimana myös päätöspuolikkaalla. Corazon Combo piti varmasti ykköseksi. Tetrick Wania taisteli hyvin, mutta ohi ei ollut asiaa. Luciano Bryne eteni kolmanneksi aivan kärkiparin tuntumaan.

- Saimme ajaa eka tuhannen hiljaa. Corazon Combo tuntui loppukaarteessa hyvältä, mutta voitosta en ollut varma ennen kuin maalissa. Tämän isä Express Duo oli myös hyvä 2- ja 3-vuotiaana. Corazon lähtee tosi kovaa, ja se on iso asia. Hyvältä tuntui, kun yleisö kannusti. Mitään suunnitelmia ei ole, mutta jatkamme 3-vuotislähdöissä, Korpi kertoi.

Lähdön jälkeen tuli tietoja Hevosurheilun nettisivuilla, että myös Tetrick Wania jää sittenkin Suomeen. Kaksikon uusintakohtaaminen saatetaan nähdä Finlandia-päivän Seppele-Ajossa.

Salamakypärät-sarjan ensimmäisessä osalähdössä saatiin suosikkivoittaja. Tino Paldan ajoi Starryn johtohevosen rinnalle 1400 jäljellä. Timo Korvenheimon valmentama Starry painui keulaan loppukaarteen alussa ja paineli helppoon voittoon. Johanna Säterin What The Hell kiri kakkoseksi ja Emil Havulehdon Raven kolmanneksi.

Emil Havulehto on Vermon Suurkimpan omistaman Bolt Kronoksen hoitaja. Hannu Torvinen ajoi Nina Pettersson-Perklénin tallin Bolt Kronoksen kakkoseksi mailin ryhmässä. Edellä painellut Goodygoodytwoshoes paineli Olli Koivusen ajamana keulasta ykköseksi.

Toto65-kierros päättyi Kivikylä Voimaliigaan. Antti Teivainen kannusti Way To Gon 20 metrin takamatkalta keulaan avauspuolikkaan täyttyessä. Kristian Lellan Way To Go ei antanut muille mitään mahdollisuuksia ja porhalsi voittoon ajalla 15,6/3140m. Tauolta palannut Unique Creation oli johtavan rinnalta hyvä kakkonen.