Ajankohtaista

Derby-sarja ja erilaiset Isokengät ensi keskiviikon yleisöraveissa

to 3. kesäkuuta 2021 20.46.00

Voimaa vaaditaan ensi keskiviikon voittajilta, kun Stayer-illassa kilpailumatkat ovat vähintään 2620 metriä. Isokengät ajetaan 3120 metrin matkoilla. Derby-sarjan matka on tietysti kilpailun karsintojen ja finaalin mukaisesti 2620 metriä. Yleisöä pääsee myös paikalle enint. 50 hlön lohkoissa. Yleisön sisäänpääsykäytännöstä lisää TÄÄLLÄ.

Katsomoalueelle tulee ostaa pääsylippu ennakkoon Vermo Shopista, jonne pääset tämän sivun oikeasta reunasta tai suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Kylmäveristen Isokenkä ajetaan ennen Toto65-kierrosta. Tammat saavat hyvityksen. Neljä tammaa on kisaamassa voitosta ja ennen kaikkea antamassa näyttöjä Kuninkuusravien valitsijoille. Tuviker voitti viime keskiviikkona 2620 metrin ryhmän ja ajaa takaa tammoja.

Lämminveristen Isokenkä juostaan myös 3120 metrin matkalla. Markku Niemisen tallin Don Williams jahtaa omaa SE-tulostaan 14,1, jonka se ravasi viime vuonna Härmässä. Tallikaveri Joseph Boko ja Harri Koivusen tammahuippu Selene Lune ovat kovimmat haastajat.

Hienotasoinen Derby-sarja juostaan lähtönä kahdeksan. Matkana on 2620 metriä volttilähetyksellä. Tuomas Korvenojan Lady Rock voitti maaliskuun Derby-sarjan ja hakee nyt täysosumaa takamatkalta. 4-vuotiaiden tammojen SE-aika on Club Nord Elitilllä 15,3. Sitä yrittää lyödä Lady Rock yhdessä Piece Of Heron ja Stonecapes Trickin kanssa. Aripekka Pakkasen Moniman on nähty usein voittajakehässä. Se pistää kilpasiskot tiukoille.