Ajankohtaista

Derbyn Tammachampion huippuillan kohokohtana - katso vihjeet

ke 26. toukokuuta 2021 10.29.00

Toukokuun viimeiset keskiviikkoravit tarjoilevat huippuluokan raviurheilua. Mainittakoon mm. Toto65-avauskohteena ajettava viisivuotislähtö, jossa on pienestä osallistujamäärästä huolimatta kovia ravureita viivalla Skyfall Shinen, Marschall Matchin ja Joseph Bokon johdolla. Keskiviikko on sadepäivä, joten märissä olosuhteissa mennään, mutta Vermon nykyisen kaviouran sateenkestokyky on hyvä.

Illan pääkilpailu on lähtönä 8 ajettava perinteinen Derbyn Tammachampion. Suurin mielenkiinto kohdistuu totta kai Kuopio Stakesissa yhteen ottaneeseen kaksikkoon Magical Princess - An-Dorra. Arpaonni oli ensin mainitun puolella, sillä Magical Princess sai kakkosradan ja An-Dorra joutui takariviin numerolle 11. Derbyn Tammachampionilla on pitkät perinteet, sillä kilpailu ajettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1973.

Derbyn Tammachampionin suosikkikaksikon hoitajat Jenina Hamari ja Anna Hiltunen ovat myös viikon 3vihjaajina. Lisäksi rivinsä on rakentanut äänekoskelainen Harri Kotilainen, jonka ajama ja valmentama Liisan Tulilintu kilpailee 65-päätöksenä ajettavassa A.V. Marttilan Tammasarjassa. Kesän aikana ajetaan kolme A.V. Marttilan Tammasarjaa kuninkuusraveista tutuilla kilpailumatkoilla eli 2120, 1620 ja 3120 metrillä. Tänään täyden matkan kisassa on mukana Liisan Tulilinnun lisäksi Hetviina ja Finlandia-lauantaina yllättänyt B. Riitu.

3vihjaa:

Linkkejä:

IS Ravien vihjeet

MT Ravinetin vihjeet

Ennakkojuttu One Directionista (IS Ravit)

Ennakkojuttu Stonecapes Picassosta (Hevosurheilu)

Veikkauksen videovihjeet

Derbyn Tammachampionin kunniataulukko: