Ajankohtaista

Derbytammat stayermatkalla - jaettavassa sarjassa kuusi lähtöä

pe 18. kesäkuuta 2021 12.55.00

Juhannusviikon keskiviikkoillassa saadaan nauttia hienosta raviurheilusta peräti yhdentoista lähdön verran. Jaettava sarja oli todella suosittu, sillä hevosia ilmoitettiin mukaan 80. Derbyyn tähtäävät tammat kisaavat 2620 metrin volttilähdössä.

 

Derby-Tammasarja on hienotasoinen. Tästä tammajoukosta saatetaan muutamia nähdä jopa Suuren Suomalaisen Derbyn finaalissa. Paalulta starttaavista Rachael on yksi suosikeista. 20 metrin takamatkalla on monta hienosti menestynyttä menijää: For A Reason, Credit To Hope ja Fiorini ovat vireessä.

 

Jaettavan sarjan hevoset sijoitetaan lähtöihin voittosumman mukaisessa järjestyksessä. Lähtöradat määräytyvät myös voittosummien mukaan itse lähdöissä. Voittosummaltaan pienin lähtee ykkösradalta ja suurimman voittosumman hevonen radalta 12.

 

Toto65-pelissä kohdelähtöinä ajetaan viisi jaettavan sarjan lähtöä ja Derby-Tammasarja -kisa. Toto65-pelin päätöskohde on jaettavan sarjan hevosille, joilla on suurin voittosumma. Amazing Warrior ja Staro Moschino saivat lähtöradat 11 ja 12. Kierrettävää on, kun eturivistä ampaisevat matkaan Lovestory, Piteraq, BWT Caesar, American Hero ja kumppanit.

 

Keskiviikon pääsyliput ovat ostettavissa ennakkoon 8 euron hintaan VermoShopista ja Vermo Areenan mobiilisovelluksesta. Portilta ostettuna pääsylipun hinta on 10 euroa. Myös tallialueelle on pitkästä aikaa pääsy, joten hevosenomistajatkin pääsevät tervehtimään hevosiaan.

 

Tervetuloa aloittamaan juhannus vauhdikkaasti Vermo Areenalta!