Ajankohtaista

Eija Tuominen, Seppo Vanhakartano ja Minna Rampa 3vihjaajina

ke 21. heinäkuuta 2021 10.41.00

Keskiviikon Toto65-kierros on tasokas. Viime viikkojen menestyshevosia nähdään paljon kohdelähdöissä. 3vihjaajat ovat tehneet rivinsä, ja omiin hevosiin luotetaan.

 

Eija Tuominen on tullut tutuksi terästamma Selene Lunen omistajana ja kasvattajana. Harri Koivusen tallista löytyy myös toinen hyvin menestynyt Tuomisen yhtiön Apollo Holdingin hevonen Making Match.

 

Seppo Vanhakartano on pitkän linjan kasvattaja Porin seudulta. Heppa-järjestelmän mukaan hänellä on yli 60 kasvattia. Noa Savoy juoksi yli 400 000 euron voittosumman ja menestyi erinomaisesti Ruotsissa ja Suomessa Kari Lähdekorven valmennuksessa. Kasvatteihin kuuluva Jezzet Savoy on valmentaja Pekka Korven ajamana illan suurin ennakkosuosikki Tuplaa Voittosumma -lähdössä.

 

Minna Rampa tulee myös Länsi-Suomesta Kokemäeltä. Omistamisen ja valmentamisen lisäksi hänen tallinsa toimii hevosten kuntouttamiskeskuksena. Hevoshieronnat, vesikävelyt ja muut palvelut löytyvät Minnan yksiköstä. Minnalla on tänään Toto65-lähdöissä kaksi hevosta kilpailemassa.

 

Toto65-peli käynnistyy klo 19.10. Takuupotin myötä yhdellä ainoalla täysosumalla voittaa 150 000 euroa.

 

3vihjaa:

Linkkejä:

Veikkauksen videovihjeet
Ennakkojuttu Vonkarista
Juuso Holttisen tallin kuulumiset IS Ravien jutussa