Ajankohtaista

Elian Web ei tule TherMidas VET Finlandia-Ajoon – Sobel Conway tilalle

su 30. elokuuta 2020 17.19.00

Perjantaina 4.9. Vermo Areenalla ajettavaan suurkilpailuun tuli vielä päivä ennen ilmoittautumista viime hetken muutos. Katja Melkko ei ollut tyytyväinen Elian Webin viimeisimpiin harjoituksiin ja ilmoitti, että hevonen ei starttaa Vermossa.

Elian Webin tilalle TherMidas VET Finlandia-Ajoon nousee näin Harri Koivusen valmentama Sobel Conway. Koivusen mukaan Sobel Conway on ollut Helsinki-Ajon poisjäännin jälkeen hyvällä mallilla, ja hevonen on valmiina kovaan kisaan.

”Toinen ehdokas kisaan oli Justice Ås, mutta erityisesti Sobel Conwayn tämän kauden kovin noteeraus 09,7 painoi vaakakupissa”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi perustelee. ”Lähdössä on mukana kovaa kotimaista kaartia, sillä Finlandia-Ajossa nähdään elokuussa ajettujen Suurmestaruuden ja Helsinki-Ajon kärkikolmikot.”

”Katja Melkon ratkaisu oli ymmärrettävä, sillä hän on tarkka hevosten suhteen eikä halua lähteä näin kovaan kisaan, kun hevosen vireestä ei ole täyttä varmuutta. Oli reilua häneltä ilmoittaa poisjäänti nyt ja antaa näin mahdollisuus muille.”

Lähtöradat TherMidas VET Finlandia-Ajoon arvotaan maanantaina 31.8. klo 13. Rata-arvonta näytetään suorana lähetyksenä Vermo Areenan Facebook-sivujen kautta.

TherMidas VET Finlandia-Ajo pe 4.9.

Cameron Evo
Double Exposure
Heart Of Steel
Hotshot Luca
Le Gros Bill
Lexus Dream
Next Direction
Sobel Conway
Thai Profit
Zarenne Fas