Ajankohtaista

Enää kuukausi Vermo Areenan superviikonloppuun – lipunmyynti aukeaa huomenna klo 9

ti 4. elokuuta 2020 15.32.00

Vermo Areenalla on luvassa suurta raviurheilun juhlaa 4.-5. syyskuuta, kun peräkkäisinä päivinä järjestetään molemmat vuosittaiset suurtapahtumat Finlandia-Ajo ja Suuri Suomalainen Derby. Vauhtiviikonlopun ennakkolipunmyynti alkaa verkkokaupassamme keskiviikkona 5.8. klo 9.00.

Myynnissä ovat kahden päivän ennakkoliput hintaan 40 € (alennusryhmät eli eläkeläiset, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt 25 €), yksittäisten kisapäivien liput (25 €/päivä, alennusryhmät 15 €) ja parkkiliput.

Samalla myyntiin tulevat ravintolapaikat. VIP-paikat katsomoravintola Ravillaan maksavat 75 €/päivä/hlö sisältäen sisäänpääsyn raveihin ja ravintolaan, buffet-ruokailun ja eteispalvelumaksun.

Perjantain 4.9. huippukohtana on TherMidas VET Finlandia-Ajo, joka siirrettiin toukokuun koronaperuutuksen myötä syyskuulle. Lauantaina juostaan Kultajousi Suuri Suomalainen Derby, joka täyttää tänä syksynä 50 vuotta. Lauantain kisatarjontaan kuuluvat poikkeuksellisesti myös Arvid Åvallin Tammaderby ja Käpylä Grand Prix.

Kahden päivän lipun tiistaihin 11.8. klo 23.59 mennessä ostaneiden kesken arvotaan yksi osuus supertähdestä nimeltään Mascate Match. Huippuravuri Mascate Matchin eli ”Massin” omistus on jaettu tuhanteen osuuteen, ja Vermolla on kiintiössä viimeiset osuudet käytössä markkinointitarkoitukseen. Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus olla onnekas ja päästä ravi-Suomen tunnetuimman hevosen omistajaksi!

HUOM! Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa yleisön tarvittaessa erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

Perjantaina 4.9. ensimmäinen lähtö starttaa klo 18.10 ja TherMidas VET Finlandia-Ajo huipentaa illan klo 21.50. Lauantaina 5.9. ensimmäinen lähtö on klo 13.27 ja Kultajousi Suuri Suomalainen Derby starttaa klo 17.50.